2777
2789
عنوان

ممکنه یکی که یازده سال ازت بزرگتره بهت علاقه مندبشه😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خام هستی... پیرمرد پنجاه سال ازت بزرگتر هم می‌تونه رو آدم کراش بزنه یازده سال که چیزی نیست... چند سالته و چه کلاسی هست که هشت ماه طول کشیده... خطاطی مگه چقدر طول می‌کشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
گاهی راضیم گاهی ن و در کل ب این پی بردم خیلی دوسم داره البته جدیدا فهمیدما

ناراضی بودنتون بخاطر اختلاف سنیتونه؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

به نظر من خيلي عادي بود اينايي كه گفتي شما زير ذره بين گذاشتيش دچار توهم شدي

بابا بخدا نمیدونم😐من ک به جان خودم هیچ حسی بهش ندارم ولی مشکوکم کرد

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
ن بخاطر اخلاقای گندشه وگرنه از سن راضیم بجز ی مساعل شخصی که گفتنش تو نینی سایت درس نیس

منظورتون مسائل جنسیه؟

ببخشید که میپرسم چون منم خواستگار ۱۴ سال بزرگتر دارم مورد خوبیه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

همه چی عادیه ولی تو فکر کنم ازش خوشت میاد که انقدر رو تک تک رفتاراش حتی خندیدنش زوم کردی. مواظب باش ...

نههههههههههههه ب قران مجید اصلا حسی ندارم بهش😐

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
حقیقتا آدم خودش می‌فهمه چی بگم شاید علاقه مند شده بهت

نمیدانم اطلاعی ندارم

اختلاف سن که خیلی نیست من بیست سال اختلاف هم دیدم عاشق شده ولی این که عاشق شماست یا نه باید بیشتر پی ...

آنروز من دردودل میکردم چن نفر ریختن تو تاپیکم گفتن همسرت پدوفیلی 😐😐😐نمی‌دونم بعضی ها چطور.اجازه میدن دل آدم بشکونن و قضاوت کنن