2777
2789

مثلا یارو بچش فوت میکنه 

جلوی چشمش میگن خدا واسه کسی نخواد خیلی سخته 

یا مثلاً یه اتفاقی پیش میاد جلو روش میگن خدا رو شکر واسه ما اونطوری نیست خدا واسه کسی نخواد 

یا مثلا جلوی روی بچه هفت هشت ساله می‌خندن میگن من سی سالمه دیگه مدرسه نمی‌رم خدارو شکر امتحان ندارم

کلا از اینجور حرفا بخوام مثال بزنم تا فردا صبح مثال دارم 

در کل تو یه چیزی داری که طرف مقابل نداره تو این مواقع باید تو دلتون بگین نه جلوی روی اون آدم ❌🙏😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نینی سایت انقد زیاده ازینا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من برادرم فوت کرده بود یکی به مامانم گفته بود این بلاها بخاطر کاراییه که نباید میکردیم باید ببینیم ر ...

واقعا جطور دلش اومد این حرفو بزنه

اونم به کسی که داغ دیده مردم عقل ندارن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

آره دقیقا

همیشه ب رخ کشیدن داشته ها زشته مخصوصا مخصوصا جلوی روی کسی ک اون چیز رو نداره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

آره 

یکی اینجا گفت شوهرم تو بچه داری کمکم نمیکنه دست تنهام خسته شدم بعد ی کاربر گفت خداروشکر شوهرم برا ۷ تا بچم تنهام نذاشتی کمکم میکرد

خب ک چی الان ؟ 

یا ی مدت چند سال پیش پوشک بچه خیلی گرون و نایاب بود یسری مادرا گله میکردن ک مجبوریم کهنه کنیم بعد ی عده میگفتن وای خداروشکر بچه داریامون تموم شد دیگ پوشکی نیستن و...

یا خداروشکر مارو هزار سال پیش شوهر دادن طلا اینقدر گرون نبود جهاز اینقدر گرون نبود 

واقعا جطور دلش اومد این حرفو بزنهاونم به کسی که داغ دیده مردم عقل ندارن

چون مامانم نماز نمیخونه احتمالا منظورش همین بود که یعنی نماز نمیخونید خدا بچتون رو‌گرفته

چون قبلا چندبار گفته بود نماز بخونید خدا قهرش میگیره

♥️♥️