2777
2789
عنوان

دوبار ازدواج کردم هر دوش به طلاق ختم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4008 بازدید | 111 پست
خدا لعنتشون کنه

زن بابام اجازه نداد پدرم ببینم فقط من سال عید میدیدم برادرام و خواهرم چندین ساله پدرم نمیبینن زن بابام که خواهر شوهرم هست نمیزاره 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان جدا شده از بابات؟ چرا از شوهرت طلاق نگرفتی

بعد ۱۹ سال بخاطر بچه هام دارم جدا میشم  

اون موقه ها نمیتونستم چون زن بابام خواهر شوهرم بود پسم میفرستاد جایی نداشتم

😶عججججب🤑

مادرم دوسال پیش فوت شد مادر شوهرم و خانواده شوهرم تسلیت بهم نگفتن  زن بابام نزاشت پدرم واسه فاتحه خونی مادرم بیاد  پدرم به حرف زن بابام گوش داد و مارو از ارث محروم کرد خداروشکر خواهر برادرام زندگیشون خوبه  من سالها بخاطر ابروی پدرم بچه های خودمو در کنار شوهرم مریض کردم بچه هام با بدبختی بزرگ شدن  دعا کنید بچه هام عاقبت به خیر بشن و مثل من نشن

😶عججججب🤑

من ی جارو متوجه نشدم اینکه گفتی قبول نکردی و نتونستی بچه خودتو بندازی دور بندازی بچه یکی دیگه رو قبو ...

وقتی پسرم به دنیا اومد دوقلو های جاریم هم بدنیا اومدن همزمان 

مادر شوهرم نقشه کشید که من شیر خشک بدم پسر م و پسر جاریم بزرگ کنم و شیر خودم بهش بدم و وقتی بزرگتر شد پسش بفرستم من نمیتونستم قید بچه خودمو بزنم بخاطر فرزند یکی دیگه 

😶عججججب🤑

من ی جارو متوجه نشدم اینکه گفتی قبول نکردی و نتونستی بچه خودتو بندازی دور بندازی بچه یکی دیگه رو قبو ...

مثلا اون بچه هم پیش ما بزرگ میشد وابسته میشد بد میشد  بعدش جاریم  چرا شش تا زاید که یکیش بدن من مگه اون بچه من بود؟؟؟

😶عججججب🤑