2777
2789
عنوان

دوبار ازدواج کردم هر دوش به طلاق ختم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 110 پست

از اون روز بهم گفت نمیخامت میگفت دوستت ندارم تو فقط دوست دخترم بودی  اما من اصرار میکردم که دوستت دارم تورو خدا ولم نکن التماسش میکردم برگشت تو صورتم نگاه کرد همون طوری که تو چشام زل زده بود گفت میخوای یک چیزی بهت بگم ازم دل بکنی من با زن برادرت موقه ی که حامله بود رابطه جنسی داشتم  من حرفشو باور نکردم منو بزور برداشت پرتم کرد در خونه بابامم 

😶عججججب🤑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن بابام شروع کرد کتک زدن من که بی عرضه ی و هیچکی تورو نمیگیره  و  تو دیگه دختر نیستی  بابام کتکم میزد که چیکار کردی که پسره نخاستت و... خیلی شکستم دیگه به اخر خط رسیده بودم با تیغ رگ دست خودمو زدم وقتی چشام باز کردم دیدم بابام بالا سرم وایستاده   فحشم میداد وقتی برگشتم خونه جهازم رو پس فرستاده بودن  پسره از این خودکشی من سو استفاده کرد و تو دادگاه گفت که من جنون دارم  بعد شش ماه طلاق گرفتم و نصف مهریه مو داد بابام نزاشت بقیه مهریه ام رو بگیرم  دوماه بعد طلاقم زن بابام بهم فشار می اورد و اون حرفای همیشگی که هیچکی تورو نمیخواد تو دیگه دختر نیستی و... 

😶عججججب🤑