2777
2789

توتاپیکهای قبلم چتهای منوشوهرم هست بخاطر خانوادش بحث کردیم اولین بارنبود من تصمیم گرفتم بریم مشاور

میشه کمک کنیدبگیدازکحاشروع کنم بگم وچطوربگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین مشاوره خودتی

باشه عزیز ببین اگه به خودمم احترام نذاری برام مهم نیست ولی احترام به پدر مادرم خیلی برام مهمه اگه کاریم بخوام براشون بکنم غریبه که نیستن پدر مادرمن منو بزرگ کردن در مقابل کارایی که برام کردن چیزی نیست 

این درحالی هست ک گفتم بریم مشاور گفت پول ندارم ک🫤بعد حتماوظیفش میدونه هرچی میگن اتجام بده درحالی ک پول. نداشتیم من لباس زیربخرم

کو اسکرین شات

حرف بد مگه قراره بزنی میگم تو حرف زدن سر یه موضوع اصلا تعارف نداری اگه الکیم شده به بگو باشه

درخالیه ک ن حوابشون رومیدم ن عیر باش وچشم میگم!!!!میگ اصلا نه نیار بزاشون

کو اسکرین شات

میگم مادرت چرا تیکه میندازه چرا همش بمن تذکر میدی ی طرفه ب قاضی میری

یکطرفه نمیرم با من اگه یه کوچیک تر از خودم خوب رفتار کنه منم باهاش خوب رفتار میکنم ولی اگه بد رفتار کنه من بدتر رفتار میکنم

عزیزم جواب پدر مادرشو خب نده سربالا اگه ام میدی با احترام بده 

من زیاد نفهمیدم موضوع چیه ولی خب برای همه خانوادشون ارزش و الویت بالایی دارن ی مرد اگه ب خانوادش احتزام بزازه به همسزشم باید بزاره در درجه دوم 

و بهش بگو زمانی ک خانواده خودتو تشکیل دادی ازدواج کردی باید اول ب خانوادت رسیدگی کنی بعد بزای پدرمادرت خرج کنی

بگو من ی زنم چشم امیدم ب توئه ولی مادرت پدرتو داره و قطعا بعد چندسال زندگی نیاز ب حمایت ندارن

بگو من نیاز ب حمایت بیشتری دازم

درمورد مشاوره ام ب نطرم بی فایدس نرو

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
باشه عزیز ببین اگه به خودمم احترام نذاری برام مهم نیست ولی احترام به پدر مادرم خیلی برام مهمه اگه کا ...

بگو اول باید بتونی منو تامین کنی بعد هر کاری خاستی برای خانوادت کن 🙄

تنها دلخوشی منی دختر نازم لنا جان 💋🦋

بگو اول باید بتونی منو تامین کنی بعد هر کاری خاستی برای خانوادت کن 🙄

مشکل اینه میگ باش واینا ولی بازاتفاقرمیفته باید بفهمه چطور باهانوادش رفتارکنه برای همین تصمیم ب مشاور گرفتم اما نمیدونم درسته بان