2777
2789
عنوان

از کارهای تربیتی که مامانتون کرده و الان میفهمید چقد خوب بوده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پست اخرمو گزارش میزنی عزیزم

پست آخرت کجاست  تاپیکت منظورته؟

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

رو تغذیمون خیلی حساس بود 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اینکه خیلی براش مهم بود درست صحبت کنیم مثلا حرف بد نزنیم و با بچهای بی ادب بازی نکنیم 

الان من میبینم دخترا راحت الفاظ رکیک حتی تو خیابون به زبون میارن 

کلا خوب تربیت کرده

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من فقط یادمه ندونسته خیلی اذیتم میکرد،مثلا تو نوجوانی میترسید دوست پسر بگیرم آسیب ببینم ،سر همین خیلی اذیتم میکرد،همش دنبالم میکرد من متوجه می‌شدم ناراحت میشدم بهش میگفتم می‌گفت نه من باید بیام مواظب باشم 😃

اصلا فامیل رو پیشمون خراب نمیکرد،پشت سرشون پیش ما بد نمیگفت،یه جوری که من میومد تو ذهنم که،اونا خوبن مامان من چرا اینجوریه؟

که فوت کرد مامانم و خودم مستقیم با فامیل روبه رو شدم دیدم کاملا حق با مامانمه،و نمیخواست ما دیدمون به عمه و خاله و فلان و فلان خراب بشه،

و فقط خوبیارو نشونمون میداد،

بمیرم براش🖤

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خدارحمتش کنه عزیزم

ممنونم،همه رفته هارو بیامرزه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔