2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بیماری‌های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افزایش وزنافزایش موهای زائدضخیم و سیاه درآمدن موهای زائدضخیم شدن موی گردنپریود های بشدت دردناکپریود ...

من همه چیش برعکسه سونو رفتم گفتن تنبلی تخمدانه 

بشدت لاغرم اما موی ضخیم و اینارو دارم

فقط همین جوش تازگی پیدا شده

به پزشک پوست و مو مراجعه کن و علت جوش صورتی که داری بدون مشاوره تغذیه هم بری خوبه من یه پزشک خوبی میشناسم خواستی معرفی میکنم بهت اگه جوش هات برای مشکلات پوستی نباشه حتما یه سر به پزشک ماما بزن چون من چنین اتفاقی برام افتاد و رفتم و فهمیدم که کیست دارم فقط هک ۳دونه جوش روی گونه هام بود 

واقعاااا علائمش چیهآبجی نمیدونم چرا جوش میزنم جوش چرکی

تمام علائمش رو دوست عزیزمون بالا گفتن. کلا باید یه چکاب بدبد که مشخص بشه ضخامت رحمتون در چه وضعیه . تخمدان ها در چه وضعین  . با یه سونو شکمی یا داخلی همه چی متوجه میشید از تست پاپ اسمیر هم غافل نشید 

حذف قند مصنوعی

ورزش منظم 

حذف فست فود و روغن های بازاری 

و تنظیم خواب از ساعت ۱۱ شب تا ۷ صبح 

نصف راهو رفتید با رعایت اینا ولی رعایت کنید خودتونو گول نزنید پیج 

سوگند هم عالیه دو سه تا هایلایت در مورد تنبلی و پی سی او داره از هر متخصصی بهتر توضیح داده این داستانو

کاربر قدیمی 96 اینا
خانوما بنده تازه کیست تخمدان مبتلا شدم مجردم هستم پ کيست که دارم به خاطر بی تحرکی و... به وجود آمد و ...

داروهاتو بخور من کیستمم ترکید چیزی نیست نخوری میترکه اوتا ب ای اینه که کیستت زودتر جذب بدنت بشه اینو منی داره میگه که از اولیل شروع پریودیم کیستام شروع شد

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
نون لواش نمیخورم دیگ چیز خاصی نمیخورم بخاطر بیپولی😂

قند و شکر و بیسکوییت و.. رو حذف کردی

روزی چهل و پنج دقیقه ساعت پیاده روی

حتما باید پروتئین تو غذات باشه

و خواب به موقع

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
داروهاتو بخور من کیستمم ترکید چیزی نیست نخوری میترکه اوتا ب ای اینه که کیستت زودتر جذب بدنت بشه اینو ...

خوب شما چقدر طول کشید که خوب بشید

و رژیم غذایی چیزی هم استفاده کردید