2777
2789
عنوان

کسایی که دوستیشون به ازدواج ختم شده بیاید سوال خصوصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 132 پست
اره واقعااما پسرارو میشناسی دیگه

پسر خوب و با غیرت که نامرد نباشه هست باور کن ما خودمون باید چشمونو برا رل زدن و رابطه باز کنیم من خودم عشقم از همین دسته پسراس مهم ذاته

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
نه این کارو نکن اصلاکامل اصلااااااز نظر روانشناسیم ثابت شده بعد این موضوع فرار میکنن

آره میدونم... 

من خیلی حس بدی دارم حتی بعد ازدواج هم فکر میکنم بعد تجربه رابطه دیگه براش عادی و خسته کننده میشه و میره خیانت میکنه

خیلی دیگه بدفکرم و فکر کنم با این افکارم بدتر یه رابطه سمی رو جذب میکنم... 

https://daigo.ir/secret/2846740943

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من داداشم بازن داداشم رل بوون رابطه بدون دخول داشتن زن داداشم الان بچش ۴ابتدایی میگه هنوز تو دعواهامون  داداشت مبگه اگه تو سالم بودی نمیومدی منو ارضا کنی😐😐😐😐😐

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من داداشم بازن داداشم رل بوون رابطه بدون دخول داشتن زن داداشم الان بچش ۴ابتدایی میگه هنوز تو دعواهام ...

آره شوهر منم سرکوفت اون دوران را میزنه  و توی حرفهاش میگه همیشه عوضی

😐😐😐😂😂😂

بخدا خیلیا تو اطرافم این مدلی دیدم تو دوستی ک چیزی نمیگن بعد ازدواج هعی میزنن تو سرت ک تو خرابی اگه خراب نبودی باهام رابطه ندلشتی  تو ک با من راحت رابطه برقرار کردی با صد نفر دبگه ام برقرار کردی حتما

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •