2777
2789
عنوان

کسایی که دوستیشون به ازدواج ختم شده بیاید سوال خصوصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 132 پست
اصلا منظورم کامل نیست

کامل که هیچی، من دارم سطحش رو میگم. هیچ بهتر از دست دادنه. دست دادن بهتر از روبوسیه... مقاومت کنید و از حد گذروند تمومش کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم هستن نمیتونم شغلمو بگم ولی ب واسطه شغلم زیاددیدم الان ۹۰درصد دختر پسرا باهم رابطه دارن ول ...

وای من همش فکر میکنم اگه به رابطه با طرف تن بدم ولم میکنه 🥲

https://daigo.ir/secret/2846740943

جسارتا برام سواله چطور شما رو گرفت اگه ما باشیم میگه تو که با من اینکارو کردی با صد نفرم میتونی! خیل ...

اره واقعا هستن بستگی به ذات داره و اینکه واقعا طرفو دوست داشته باشن یه پسر وقتی از دختری خوشش بیاد نسبت بهش غیرت پیدا میکنه و نمیخاد طرفش مال یکی دیگه شه پس همه با رابطه در نمیرن باید آدم درست پیدا کرد 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

با رلم ازدواج کردم رابطه نداشتیم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

وای من همش فکر میکنم اگه به رابطه با طرف تن بدم ولم میکنه 🥲

اینطور نیست ولی سعی کن انجام ندی بستگی ب شرایط خودتونم داره اون میدونست من تا حالت با کسی نبودم گواهی سلامت هم من هم خودش قبلا از شروع رابطه باهم گرفتیم تمام آزمایش هارو دادیم بعد خانواده در جریان گذاشتیم  ما باهم هستیم خانواده بازی داشتن ک اینطور چیرا رو عیب نمیدونست باز با تمام این شرایط من پشیمونم از انجامش توام انجام نده

خب سطحی تا چه حد

ببین اگه آدمت خیلی شرایطش خوبه و شرایط ازدواج هم داره رابطه بدون دخول  ولی اگه شرایط نداره نه تحصیلات نه پولدار نه قیافه و تیپ نه خانواده دار بیخیال شو