2777
2789

یا اگه ازدواج میکنن بچه دار نشن 

چه مردش چه زنش 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله موافقم

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

تازه یه جمله مزخرف وتوجیهی هم دارن که ادمهای عصبی انسانهای حساس وصادقی هستن چون‌تحمل شنیدن دروغ  وریاکاری رو ندارن دیگران بهشون میگن عصبی...خیر ادمهای عصبی تحمل شنیدن نظری غیرازنظر خودشون رو ندارن.. باید همه چیز طبق میل وخواستشون باشه

پارسا پسرمامان😍
چطوری میشن داد میزنه؟ فحاشی میکنه؟

دوتاش باهم دیگه مثل دیوانه‌هاست به باباش رفته خانواده‌ عصبی هستن اینا شعور سرشون نمیشه فحاشی هم خییییلی فحش های بدی میده همش توذهنم حک شده یادم نمیره اصلا یه بارپارچ آب وخواست بندازه اعصابش خورد بود همش ریخت روم مثل چی میلرزیدم تاصبح سردم بود کلا ازش خوشم نمیاد زندگی بی عشق خیلی سخته خیلی 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

تازه یه جمله مزخرف وتوجیهی هم دارن که ادمهای عصبی انسانهای حساس وصادقی هستن چون‌تحمل شنیدن دروغ وری ...

دقیقا 

انسان های خودخواهی هستن که فکر میکنن آسمون ذهن باز کرده اینا افتادن پایین 

نفوذ بالله اونا خدان بقیه بنده و برده شون

دوتاش باهم دیگه مثل دیوانه‌هاست به باباش رفته خانواده‌ عصبی هستن اینا شعور سرشون نمیشه فحاشی هم خییی ...

قبل از ازدواج متوجه نشدین؟🙂

کلا آدمایی که بیشتر مشکلات اخلاقی رفتاری دارن تمایل بیشتری به ازدواج و فرزند آوری دارن.انگار ازدواج و بچه براشون یه مهر تاییده که از جامعه میگیرن که نرمالن.

تفکر و فرهنگ غلط نتیجشم وضع داغونیه که داریم میبینیم.

اینجا بارها شده منطقی به صدها خانمی که تو زندگیشون مشکلات اساسی دارن گفتن پس چرا اصرار به بچه داری جوابشونم اینه که دوووووسدارم🫤

آدم چی میتونه بگه واقعا☹️

کلا آدمایی که بیشتر مشکلات اخلاقی رفتاری دارن تمایل بیشتری به ازدواج و فرزند آوری دارن.انگار ازدواج ...

بسیار زیاد موافقم با حرف تون 

اون مادره میاد بچه بیاره خودش به یه چیزی دل خوش کنه و سرگرم شه 

نمیدونه اون بچه بدبختم ادمه بالاخره بزرگ میشه 

بسیار زیاد موافقم با حرف تون اون مادره میاد بچه بیاره خودش به یه چیزی دل خوش کنه و سرگرم شه نمیدونه ...

دقیقا فقط برا دل خودشون میارن.همچین پدر مادرایی دشمن اصلیه بچه هاشونن

قبل از ازدواج متوجه نشدین؟🙂

چرااما درحد کم بود توجهی نمیکردم بچه بودم ۱۹سالم بود همش ازدلم درمیاورد اون موقع نامزد بودیم الان نمیدونم چه خاکی برسر بریزم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔