2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و اونایی ک عقدن فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم نمیگن ک عزیزممثلا اون سری من و نامزدم بیرونیم شام میخوریم‌میریم میبینم دارن شام میخورنولی شده با ...

چه بیشعوره

باید بگه دیگه اون شام رو درست می‌کنه شما هم باشین چه اشکالی داره!!!؛؛؛؛؛؛

مادرشوهرش درآمد داره؟؟

همین کارو میکنیم میخریم میبریم باهم میخوریم.از کجا بفهمم نامزدم ب مامانش میگه من میرم خونشون یا ن به ...

کار خوبی میکنی

بهش بگو 

بگو الان که میگی بیا خونمون مطمئنی مامانت شرایطشو داره؟ مطمئنی آماده س ؟ یه وقت مزاحمش نباشیم 

بازم بهش بگو و اگر آماده بود به من بگو تا بیام 

میترسم کاری داشته باشه شرایطشو نداشته باشه و مزاحمش بشم .... از اینجور حرفا

راستی شرایط مالیشون چطوره؟

مرسی عزیزم نصیحتم کردی😘این بار نرفتم پنجشنبه ولی فرداش جمعه با نامزدم صبح بیرون کارداشتیم گفت بیا ب ...

مردا این چیزارو درک نمیکنن، بهشونم میگی بهت انگ حساس بودن میزنن فکر میکنن چون خودشون بچه اون خانوادن و اونجا راحتن برا همه همینطوره، وقتی میخوای بدون دعوت نری یه بهانه بیار مثلا بگو امروز حوصله ندارم یا الان راحت نیستم یا خونمون کار دارم ، اما اگه بگی چون دعوت نیستم نمیام براشون قابل درک نیست

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

چکار کرد؟

وقتی بدون دعوت میرفتم مادرشوهرم بی احترامی رو دیگه به حد اعلا رسوند دید هرچی میگه من به دل نمیگیرم و سادم چیزی نمیگم فکر کرد نمیفهمم و دیگه راحت روش وا شد . برا همین میگم فاصله رو حفظ کنید تا احترامتون حفظ شه. الان چند سال از عروسیم میگذره با وجود شرایط سختی که پشت سر گذاشتم دیگه یه شب هم خونشون نرفتم بمونم به حدی رسید که خودشون بعضی شبا بخاطر بارداریم اصرار میکردن بیا اینجا بمون من نرفتم الان احترامم بجاس 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

چه بیشعورهباید بگه دیگه اون شام رو درست می‌کنه شما هم باشین چه اشکالی داره!!!؛؛؛؛؛؛مادرشوهرش درآمد د ...

ن والا پدرشوهرم خرج خونه رو میده تا جایی ک گفتن ولی دیدم نامزدم با کارت خودش خرید میکنه خونه

وقتی دیدی رفتارش اینجوریه نباید می‌رفتی 

خیلی بی فرهنگه مادرشوهرت 

شوهرت هم باید میفهمید که رفتار مادرش زشته  و باهاش حرف میزد 

به نظرم دیگه اصلا نرو 

من هیچ وقت بدون دعوت نرفتم خونشون