2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و اونایی ک عقدن فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 91 پست
اره حرف شماهم درسته ولی جوری نباشه هر سری ظرف ششت هر از گاهی کمک در کل کم موندن خونه مادرشوهر بهتره ...

من که اکثر اوقات میشورم چون خونه خودمونم اگه من غذا درست میکردم ظرف با مامانم بود اگه مامانم درست میکرد ظرف با من 

اینجوری دیگه کمتر فشار میاد به دو طرف 

اتفاقا خونمون تو یه شهر و نزدیک همیم اما شوهرم شهر دیگه کارش و دیر به دیر میاد 

آخه خب هر چی کمتر بمونی تو نامزدی بهتر 

برای شمام خوبه هفته ای یکروز واقعا خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اکثر اوقات میشورم چون خونه خودمونم اگه من غذا درست میکردم ظرف با مامانم بود اگه مامانم درست می ...

کار خوبی میکنی عزیزم منم خجالت میکشم بشینم زمین میرم کمک میکنم هرسری هم میشورم ولی شده چند باری نشورم

مشخصه آدم خوبی هستن عزیزم منم باشم خیلی کمکشون میکنمولی مادرشوهر من با شما فرق میکنه ن صبحانه آماده ...

آره خدا روشکر خوبن 

اینکه فرق میزاره خیلی بده حق میدم ناراحت شی 

اما سعی کن زیاد این چیزا برات مهم نباشه 

نه چرا باید اونا رخت خواب منو بندازن 

بعضی موقع ها که طبقه پایین  میخوابیم خودم یا شوهرم میندازیم رخت خواب و صبحم خودمون جمع میکنیم 

اما بیشتر اوقات میریم طبقه بالاشون برای خواب 

رخت خوابمونم تو یه هفته که اونجاییم جمع نمی‌کنیم 😅

اما موقع رفتن اون واحد و تمیز تحویل میدیم و میریم 

شوهرم دستشویی و میشوره 

دستمال میکشم 

جارو میکنیم 

منم همینطور دوست دارم هر شب کنارش باشم ولی نمیشه رفتار هارو میبینم ناراحت میشم میرم میبینم مادرشوهرم ...

هیج وقت مقایسه نکن مادرت و با مادر شوهرت 

آدما فرق دارن 

من خودم مهمون برامون بیاد حتما رخت خواب پهن میکنم اما به هیچ وجه از کسی انتظار ندارم رخت خوابم و پهن کنه و اصلا تا حالا هم پهن نکرده 

هیج وقت مقایسه نکن مادرت و با مادر شوهرت آدما فرق دارن من خودم مهمون برامون بیاد حتما رخت خواب پهن م ...

درسته عزیزم آدم نباید از هر کسی انتظار داشت و آدما باهم فرق دارن

منم همینطور پنجشنبه ها هرسری میرفتم میدونن میخوام برم غدا بیشتر میزاره واسه فردا آماده کنه والا نمید ...

خب پس احتمالا مامانش گفته دیگه گلم

چون دیگه جزئی از خانوادشون هستی و هرهفته میدونن پنجشنبه میری دیگه نیازی نیست زنگ بزنن گلم

منم پنجشنبه ها اصلا زنگ نمیزنن 

ولی روزای عادی دعوت میکنن مثالش همین هفته پیش غذای مورد علاقمو درست کرده بود زنگ زد گفت بیاد اینجا رفتم 

همسرمم رفته بود سفر کاری نبود

متاهل🧸

دقیقا عزیزم مرسی باهام صحبت کردی دیدگاهم فرق کرد

فدات عزیزم 

ان شاالله زودی شرایط هممون درست شه بریم سر خونه زندگیمون🙃😅

الان تو نامزدی یه پامون خونه خودمون یه پامون خونه شوهر 

هی لباس ببر بیار