2777
2789
عنوان

چرا آدم های قدیم شادترن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا هم دوره خودشون دغدغه های خودشونو داشتنکسی ک بدونه از زندگی چی میخواد و هدفش مشخص باشه ناامید نم ...

بخدامادربزرگ من میگه دغدغه هامون یک هزارم الان نبودیعنی وقتی تعریف میکنه حالت خوب میشه ولی الان چی

چه گناهایی؟

انواع گناها. مگه تو جامعه نیستی. منکه تهرانم چیزایی میشنوم که شاخ درمیارم. مثلا رابطه زن یا مرد متاهل، انواع کلاهبرداری، دل شکستن، دروغ و دورویی و... که کمترینشه

بخدامادربزرگ من میگه دغدغه هامون یک هزارم الان نبودیعنی وقتی تعریف میکنه حالت خوب میشه ولی الان چی

اتفاقا قدیم هیچ پیشرفت علمی و تکنولوژی نبوده الان مردم دارن تو عصر تکنولوژی زندگی میکنن قدیم مردم واسه کوچیکترین بیماری عزیزشون از دست میدادن الان حتی سرطان هم درمان میکنن قدیم مردم واسه رفتن به شهرهای دیگه ممکن بود چند روز تو راه باشن الان با هواپیما چندساعته میرن یه قاره دیگه مردم کارشون فقط کشاورزی بود الان هزاران شغل وجود داره...

قدیم مردم فقط کم توقع بودن چون امکاناتی نداشتن دغدغشون همین امکاناتی بوده ک الان هست..