2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم یکی کافیه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

اگر با این منطق اون یکی هم نباید بیارید چون اون یکی هم هزار جور خرج داره تازه وقتی ببینه تک فرزند تو ...

هر کسی طبق شرایط خودش نظر میده دیگه 

به هرحال تو این دوره زمونه میطلبه بچه سر و وضع درست حسابی داشته باشه یا خوراکش خوب باشه 

ن اینکه شما فکر کنید منظورم هرروز لباس و گوشت خریدنه ن ولی درحد معمول باید باشه 

منم زیاد بچه دیدم که موقع خرج دانشگاه یا ازدواج چقد از پدرمادراشون دلگیر بودن که نتونستن کمکشون کنن 

به نظر من کیفیت مهم تر از کمیته 

دوتا دارم سومی توراهه

22 سالگی اولی رو آوردم

الانم 31 سالمه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
خدا حفظشون کنه عزیزمسولفری جان اینکه میگن لقاح پسر تو شبای خاص انجام میگیره درسته؟؟؟شما برای اقدام م ...

نه والا کارِ خاصی انجام ندادم سپردم به خدا 

فقط اسماشونو از همون اول نذر میکردم 

اصن به دلم میوفتاد که نذر کنم 

این آخری رو دوبار رابطه ی بدون پیشگیری داشتم 

جالب اینجاست که هفت روز مونده بود به تخمک گذاریم 

گفتیم این دیگه دختره 😒😅

شنیده بودم باید قبل از تخمک گذاری رابطه برقرار کنی که دختر بشه تو روزای تخمک گذاریم اصلا رابطه برقرار نکردیم 

اما خب قسمتم بر این بود 😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

با این منطق دیگه هیچ آدمی تو هیچ کشوری نباید بچه دار شه چون تو خود آمریکاش هم مشکل برق و کم آبی و آل ...

من سنم بالاس، بیماری جسمی هم دارم، شوهرم هم کارگره. بنظرتون درسته به بچه دوم فکر کنم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
خیلی خوبه تک فرزندی اصلا خوب نیست🥲

تازه به ۴تاهم فک میکنم 😬

اره ظلمه در حق بچه به نظرم 

حتی دوتا هم کمه

ما خودمون دوتاییم همش به مامانم غر میزنم میگم ما تنهاییم 

و خداوند صاحب انتقام است...😎                                             گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

هر کسی طبق شرایط خودش نظر میده دیگه به هرحال تو این دوره زمونه میطلبه بچه سر و وضع درست حسابی داشته ...

بچه در هر دور زمونه سر و وضعش درست باشه نه فقط تو این دور و زمونه 

اون یک بچه هم توقعش در صورت تک فرزندی زیاد میشه چون میبینه تک فرزند و همه توجه ها جلب اونه خواه یا ناخواه توقعش بالا می‌ره 

ضمن اینکه تک فرزند ها بشدت آسیب پذیرند و راحت اجتمایی نمیشند

این گفته خیلی از روان شناسان هست و حتی تم فرزندان همین سایت هم گفتند که بشدت از تک فرزند بدشون میاد و داشتن خواهر یا برادر کیفیت زندگی رو بالا میبره

ضمن اینکه فردا پس فردا پدر مادر بچه مردن بچه تک فرزند بی کس کار میمونه 

با این منطق دیگه هیچ آدمی تو هیچ کشوری نباید بچه دار شه چون تو خود آمریکاش هم مشکل برق و کم آبی و آل ...

خب چه کاریه هم خودمون رو اذیت کنیم هم اون طفلی ها رو مثلا

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من سنم بالاس، بیماری جسمی هم دارم، شوهرم هم کارگره. بنظرتون درسته به بچه دوم فکر کنم

ب نظر من بچه روزیشو با خودش میاره 

شما هم وضعیت مالیتون بهتر شد برنامه ریزی کنید و حتما به داشتن بچه دوم اقدام کنید 

خب چه کاریه هم خودمون رو اذیت کنیم هم اون طفلی ها رو مثلا

خب پس با این حساب اصلا شما نباید بچه بیاری دیگه حتی همون یکی هم ظلم کردی 

ولی کم بود آب و کم بود برق و آلودگی هوا و جنگ هیچ ربطی به بچه نیاوردن نداره

خانم های عاجز بارداری و بچه بزرگ کردند و بقیش بهونه هستش