2777
2789
ب نظر من بچه روزیشو با خودش میاره شما هم وضعیت مالیتون بهتر شد برنامه ریزی کنید و حتما به داشتن بچه ...

ولی سنم 41، وضع کمرم داغونه، گودی کمر بیش از حد دارم،وضع مالی هم با کارگری بهتر نمیشه که..

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
دو تا بچه دارم الان بزرگ شدن همیشه افسوس میخورم کاش بیشتر بچه میاوردم کاش

چرا عزیزم؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تک فرزندم 

و هیچ مشکلی ندارم اصلا هم تنها نیستیم الان دیگه خواهر برادرامون دوستامونن هم از نظر عاطفی بهتره هم مالی به شخصه توان دیدن کس دیگه ای جز خودمو برای بچه پدر مادر نه داشتم و نه دارم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

ولی سنم 41، وضع کمرم داغونه، گودی کمر بیش از حد دارم،وضع مالی هم با کارگری بهتر نمیشه که..

خب پس شما که تصمیم گرفتی نیاری و هزار بهونه هم داری براچی سوال میپرسی؟!

کسیو میشناسم سن ۴۲ سالگی بچشو آورده 

و اعتقاد داشته باشی  بچه روزی شو با خودش میاره

بچه بخوای ی برای آوردن انگیزشو داری 

بچه نخوای برای نیاوردن بهونشو

خب پس شما که تصمیم گرفتی نیاری و هزار بهونه هم داری براچی سوال میپرسی؟!کسیو میشناسم سن ۴۲ سالگی بچشو ...

من بچه دوست دارم ولی بخاطر این مشکلاتم ناراحتم که نمیتونم بیارم. حداقل اگه از لحاظ جسمی سالم بودم مشکل مالی را نادیده میگرفتم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت

درضمن پیشنهاد میکنم سعی کنی ی کار در خانه با همین گوشی برای خودت پیدا کنی 

اینترنت بجای سایت صرف درآمد زایی و کار کنی

ذات من هیچوقت مادر بودن نیست وقتی میبینم بقیه خانمها چجوری دوست دارن مادر بشن برام عجیبه یا همش میکن ...

چه جالب من اصلا علاقه‌ای به بچها ندارم ولی وقتی خودم رو بدون نقش مادری تصور میکنم انگار یه پوچی و بیهودگی یا یه یجور بطالت تمام زندگیمو میگیره.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
خب پس شما تصمیمت رو گرفتی دیگه راجع بهش سوال نپرس بنظرم

میخواستم نظر شما رو بدونم، ببینم تصمیمم با وجود این مشکلات درسته یا نه

درضمن پیشنهاد میکنم سعی کنی ی کار در خانه با همین گوشی برای خودت پیدا کنی اینترنت بجای سایت صرف درآم ...

باید یک نفر راهنما در این موارد باشه که من ندارم

میخواستم نظر شما رو بدونم، ببینم تصمیمم با وجود این مشکلات درسته یا نه

من نظر خودم اینکه اگر واقعا بچه دوست دارید 

برنامه ریزی کنید و همسرتون کار درستی پیدا کنه 

تو شرکتی و یا شهرک صنعتی و...  حتی بعنوان کارگر با بیمه

بعدش به آوردن بچه دوم فکر کنید 

یک موتور هم بگیرید برای رفت آمد فعلا فعلا کافیه 

تا بعداً جمع کنید کم کم یک ماشینی بخرید  

چرا عزیزم؟

چون دختر ندارم و جای خالی دختر تو زندگیم احساس میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم