2777
2789
ماشالللعههههههکار درست رو شما کردین بخدامن که تک فرزندم میفهمم که خواهر برادر داشتن چه نعمتیه

خیلی پدر مادرا علاقمند هستن بهترین وبیشترین امکانات رو برای بچه هاشون فراهم کنن ولی از نعمت خواهر وبرادر برای بچشون غافلند 

هیچ امکانات ورفاهی ( روح و روان )مثل خواهر برادر نیست 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
یکی دارم اگه شرایط مالیمون خوب بود تا ۳ ، ۴ تا میخواستم ولی زندگی ها ها سخت شده متاسفانه بچه ها هم پ ...

حالا دومی رو بیارید بچتون تنها نباشه

براورده کردن همه ی توقعات بچه ها باعث میشه هم پر توقع بشن هم تو بزرگسالی کمتر تلاش کنن برای خواسته هاشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو هزار مرتبه شکر پسر من به شدت اجتماعی هست چون فوق العاده توی اجتماع بردم بر حسب کارم درسم و خصو ...

پسر شما در آینده مشخص میشه اجتمایی هست یا نه ربطی به شما یا همسرتون هم نداده

دختر دایی پسردایی پسرعمه و.... هم کس و کار برای آدم نمیشند پسرتون هم نگران نباش تو رفاه بزرگ میشه و داشتن یک خواهر یا برادر قرار نیست از رفاه فرزند اولتون کم کنه به بهانه رفاه نمیشه بچه رو بدون خواهر و برادر بزرگ کرد 

و بچه ها خواهر و برادر هستند ی روز دعوا می‌کنند ی روز با هم صلح و با هم اوکی می‌شوند 

تمام روان شناس ها میگن تک فرزندی ظلم به بچه ست یا کلا بچه دار نمیشدید یا حداقل دوتا 

شما باید به فکر آینده بچه هم باشی فردا بزرگ شد حتی اگر خیلی هم مستقل باشه جایی کم میاره نیاز به برادر و خواهر داره 

من تک فرزندم اصلا توصیه نمیکنم🥲بزرگ بشه خیلی احساس تنهایی میکنه...

ببین قدیم واقعا فرق میکنه ما خودمون ۲ تا خواهریم جونمون برای هم در میره ولی اون مهاجرت کرده من ایرانم کاری به اوضاع مالی ندارم خداروشکر من وضعیت مالی بدی ندارم ولی کیفیت زندگی ما کجا اونا کجا یا مثلا دوست خودم ۴ تا بچه ان هر کدوم تو یه کشور بعدشم تو همین سایت نصفشون میگن با خواهر و برادر قطع رابطه ان 

این حرف شما بسته به روند زندگی شخصی داره عزیزم 🙂من تمام تلاشم رو میکنم و می‌دونم شاید کافی نباشم ول ...

بله درسته

اما خب در اینده بزرگ که شد اگر روزی شما نبودید و به مشکل خورد کی میخواد کمکش کنه؟

منم چون یکی بودم پدر مادرم سعی کردن خیلی مستقل بار بیام که اگر نبودن به مشکل نخورم ولی واقعا یه جایی ادم به کمک احتیاج داره...

تصمیم خودتونه

امیدوارم بهترینا برای خودم و فرزندتون پیش بیاد

دوتا پسر دارم بزرگه ۱۶و کوچیکه ۱۰ساله اینم پسره😅🤣خودمم ۳۶سالمه بچه ی اول رو ۱۹باردار بودم دومی رو۲ ...

خدا حفظشون کنه عزیزم

سولفری جان اینکه میگن لقاح پسر تو شبای خاص انجام میگیره درسته؟؟؟

شما برای اقدام مدام رابطه داشتین یا نه؟؟

چرا اکثرا همینن چقدر همه از دست عموهاشون مینالن😄

خیر من خودم هیچ مشکلی با عمو هام ندارم

اتفاقا پدرم عمل کرد و کلا پسر عمو هام بالا سرش بودن ۱۷ روز 

دایی هامم که کل ۱۷ روز کارهای مارو میکردند 

حالا دومی رو بیارید بچتون تنها نباشهبراورده کردن همه ی توقعات بچه ها باعث میشه هم پر توقع بشن هم تو ...

عزیزم فردا همین دوتا بچه بزرگتر بشن هزار خرج جورواجور دارن از تحصیل و دانشگاه تا ازدواج تا.... 

پشتوانه خیلی مهمه 

شرایط کشورمون هم که افتضاح تر از وضع مالی خودمون 

خیلی پدر مادرا علاقمند هستن بهترین وبیشترین امکانات رو برای بچه هاشون فراهم کنن ولی از نعمت خواهر وب ...

بله دقیقا

من خودم همه ی امکانات در اختیارم بود.اما ترجیح میدادم به جای امکات یه برادر داشته باشم

خیر من خودم هیچ مشکلی با عمو هام ندارماتفاقا پدرم عمل کرد و کلا پسر عمو هام بالا سرش بودن ۱۷ روز دای ...

والا اطراف ما این خبرا نیست همه به خون هم تشنه ان

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

حالا خرج و مخارج هیچی با بی آبی و بی برقی و بی گازی و آلودگی هوا  سال‌های دیگه چطور چنتا بچه بزرگ کنیم 

شما دیگه کی هستید واقعا :/

فقط ما نیستیم توی همین سایت هم زیاد میشنوم که میگن با خانواده پدری یا مادری سالها رابطه نداشتن