2777
2789
ای جونم خدا حفظشون کنهبه خواست خودتون ازدواج کردین؟اختلاف سنی کم با مادر خیلی جذابه😍

مرسی عزیزم 🌸🙂

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یدونه دیگه آوردن ظلم به کیه ؟! یدونه ظلم واقعا فردا پس فردا پدر و مادر پیرشدن و مردن بچه تنها بی کس ...

خدارو هزار مرتبه شکر پسر من به شدت اجتماعی هست چون فوق العاده توی اجتماع بردم بر حسب کارم درسم و خصوصیت اخلاقی خودم و باباش که اجتماعی هستیم 🙂

حقیقتش به بچه دومی فکر‌نمیکنم چون دلم‌میخواد پسرم توی رفاه کامل باشه و اینکه هستن دختر دایی پسر دایی و ... که حواسشون بهم باشه اونها هم تک فرزند هستن و بعدها قطعا نمیشه گفت ولی خب شاید به درد هم خوردن و از همه مهتر بچه باید یاد بگیره روی پای خودش باشه در آینده 

از کجا تضمین میشه کن یه فرزند دیگه ای آوردم و این دوتا باهم اوکی باشن یا حتی نباشن ... مشخص نیست عزیزم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

3تا دارم و گاهی فکر می کنم در حقشون ظلم کردم که واسطه شدم برای به دنیا اومدنشون البته که خالقشون خدای بزرگه و حتما حکمتی توی بودنشون هست اما شرایط زندگیمون مناسب نبود 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
مصاحبت باهاتون برام دلنشینه 🌹❤️

عزیزدلین ☺️ به همچنین 🙂🌹💝

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ذات من هیچوقت مادر بودن نیست وقتی میبینم بقیه خانمها چجوری دوست دارن مادر بشن برام عجیبه یا همش میکن ...

من تا 7سال بعد از ازدواج, همچنان ذره ای احساس و میل به مادر شدن توی وجودم نداشتم،میونه و احسام نسبت به بچه ها عالی نبود ولی بد هم نبود،اما برام خیلیییی عجیب بود که یه نفر بتونه عاشق مادر شدن باشه،با اینکه شرط ازدواجمون بود که بچه دار نشیم اما گاهی میترسیدم مبادا بخاطر عرف و شرایط و فرهنگ محیط اطراف و جامعه روزی مجبورشم خلاف میلم بچه دار بشم و خداروشکر نشد

اما سال بعدش با جون و دل پذیرای عضو جدید و مادر شدن بودم❤️ و حالا یه مادر هستم

یدونه شاه پسر دارم خدا برام حفظش کنه کافیه 🫂

یه همبازی براش بیارید خب🥲

من تک فرزندم الان که بزرگ شدم خانوادمم پشیمونن که چرا یکی دیگه نیاوردن

تک فرزتدی خیلی اسیب زننده است

من یه دونه دارم دوسداشتم زودتر بچه داربشم ولی خب خدا الان خواست ک مادر بشم چند تا جنین دیگه هم فریز دارم بچه داری خیلی سخته اعصاب میخاد ولی خب دوسدارم یه دخترهم داشته باشم

همه که مثل برادر شوهر های شما نیستندتک فرزندی ظلم به بچه ست

چرا اکثرا همینن چقدر همه از دست عموهاشون مینالن😄

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه همبازی براش بیارید خب🥲من تک فرزندم الان که بزرگ شدم خانوادمم پشیمونن که چرا یکی دیگه نیاوردنتک ف ...

این حرف شما بسته به روند زندگی شخصی داره عزیزم 🙂

من تمام تلاشم رو میکنم و می‌دونم شاید کافی نباشم ولی خب من و پدرش تمام تلاشمون بر این هست که آینده از وجود تک فرزند بودنش راضی باشه 🙂