2777
2789
عنوان

قراره نشون هم بشیم اما

162 بازدید | 29 پست

امروز مراسم چهلم پدرش بود 

بعد هیچی از صبح پیام نداده 

همه کارها هم برعهده خودشه چون تک پسره 

بنظرتون من پیام بدم یا ندم؟

اصلا ازش ناراحت باشم یا نباشم؟

کاربری دست دو نفر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری قراره به عمر شریکش باشی وقتی از بزرگترین غمش خبر نداری و توانایی همدردی نداری. بنظرم گزینه مناسبی برای ازدواج در حال حاضر نیستی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چجوری قراره به عمر شریکش باشی وقتی از بزرگترین غمش خبر نداری و توانایی همدردی نداری. بنظرم گزینه منا ...

اولا مراسم یه شهر دیگه ست 

دوما ما هردو خونوادمون مذهبی هستن و ایشون هم خواستگارن ما اشنایی قبلی نداشتیم روم نمیشه بهش پیامی چیزی بدم

کاربری دست دو نفر

نه عزیزم ناراحت باش قهر کن معلومه که باید وسط عزا و ماتم و خرج و مخارج ختم و مراسمات پدرش به فکر تو ...

اصلا نمیدونم چطوری مثلا رفتار کنم پیام بدم بگم متاسفم برای اتفاق و اینا نمیدونم چیکار کنم 

کاربری دست دو نفر

اولا مراسم یه شهر دیگه ست دوما ما هردو خونوادمون مذهبی هستن و ایشون هم خواستگارن ما اشنایی قبلی نداش ...

اگر قرار نیس همو بشناسین پس چرا ازدواج کنید ؟ اولا و دوما نداره آدم وقتی دوستش هم خانوادشو از دست میده هم دردی نشون میده نه اینکه نامزد حتمی آیندت باشه و درگیر این باشی پیام بدی یا ندی!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
به جای اینکه خودت بری مراسم یخورده خودی نشونبدی همدردی کنی دغدغه‌ت اینه پیام نداده ناراحت باشم

عزیزم یه شهر دیگه هست مراسم و ایشون فقط خواستگاری کردن بعدش خیلی پیگیر بود یعنی پیام و اینا میداد هنوز مشخص نیست هیچی 

کاربری دست دو نفر