من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ادم شدیدا خجالتی و درونگرایی هستم و تازه از افسردگی و تراپیست دارم میام بیرون اصلا نمیدونم چه پیا ...
تسلیت بگین و اظهار هم دردی کنید و بگید اگر کمکی از دستتون بربیاد بهتون بگن.
عزیزم اینکه آمادگی ازدواج رو نداشته باشیم تو یه برهه اصلا زشت نیس. دقت کن خودت داری میگی مشکلاتت چیه . بنظرت پختگی لازم برای ازدواج موفق رو داری؟
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
همه این مسائل رو گفتم و ایشون گفتن ک اوکیه و با مشاور اینا خب حرف زده شده
اوکی گفتن یه آدم اول رابطه به هر شرایطی عادیه چون اوج هیجاناتشه. بعد مدتی سرد میشه و چشماش رو به حقایق باز میشه. اگر به ازدواج معمولی مثل بقیه میخوای خب اوکیه. من تفکرم این نیس دوس ندارم بعد مدتی با همسرم بگذرونم و مثل اکثر اردوجا بهم عادت کنیم و بخاطر بچه همو تحمل کنیم. البته هر کس مختاره هرجور میخواد زندگی کنه ولی طبق تجربه و تفکرم شما الان پختگی و تفکر مناسب ازدواج رو ندارین با کمی تلاش و گذر چند سال میتونید زندگی مشترک بهتری بسازید.شبتون بخیر
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
مرسی عزیزدلم راستش من خودمم دودلم ....نمیدونم زمان میدم تا اون هیجان فروکش کنه و تصمیم درست رو بگیری ...
همینکه اینطور فکر میکنی نصف راهو رفتی. اگر میخوای خوشبخت باشی و تو سختی ها هم دوام بیاری نباید با تفکر معمول بقیه وارد زندگی بشی . باید تفکر سالم رو بسازی. 🌼