2777
2789
عنوان

رفتار خانواده شوهرم🙂💔

107 بازدید | 2 پست

سلام یساله عقدم ازدواجم سنتی بود و فامیل دورمون هستن و ازدواجم اجباری بود من داداش ناتنی دارم تقصیر اونا شد ولی تو این یسال منو شوهرم از هم خوشمون اومده من با همچی شوهرم کنار اومدم نه خونه داره نه ماشین نه حقوق زیاد فقط سرکار میره نصف حقوقشو میده قصد وام کلا دو تومن برامون میمونه اونم خرج میشه تازه عقدیم اینجوریه بریم زیر یه سقف خرجمون بیشتر میشه خانوادش هم همینطور پول زیادی ندارن عروسیمون هم مونده میخان با وام و قرض عروسی بگیرن شرایط خیلی سختی دارم جاریم میگفت شوهر منم پول نداشته ولی درست شده همه چی البته اونا عاشق هم بودن پسر خاله دختر خالن ولی من غریبم

اون قبلا ازدواج کرده دوره ای که همه چی ارزون بوده بعد من این همه شوهرمو درک میکنم باهاش میسوزم و میسازم ولی خانوادش قدرمو نمیدونن من از خوشیامم گذشتم ولی خانوادش بهم بی احترامی میکنن پشتم حرف میزنن و محل نمیدن یا درکم نمیکنن مثلا مشکلی برام پیش میاد درکم نمیکنن انتظار دارن همش برم خونشون بمونم ولی من نمیتونم برم فقط آخر هفته ها میرم و برمیگردم بخدا خستم من این همه پسرشو درک کردم کنار اومدم با نداریش ولی خانوادش باهام بدن بنظرتون چیکار کنم بخدا اگه اینبار خانوادش بهم بد بگن به شوهرم میگم که این همه درکت میکنم چرا خانوادت باهام بدن و.. 😔

خب تو شوهر خودت رو داری درک می‌کنی چه ربطی ب خانوادش داره دوست عزیز اگر شوهرت قدر نمیدونه آره بهش ب ...

خب بلاخره پسر همون خانوادس من حتی خانوادم میخان به شوهرم زمین بدن که خونه بسازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید