2777
2789
عنوان

باد نوزادم💨💨💨

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
خب بخربراش تو چادردوزیها آماده دارن اگه نمیتونی براش از اون تاشوها بگیری

قیمتش مهم‌نیس فقط بگو‌چیه برم سرچ کنم بخذم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

من بی بی کر

و 

پدی لاکت 

دادم خدا رو شکر دیگه از دل درد خبری نیست

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک یا شیرخودت یاهردو

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم بیشتر راهنمتگایی میکنی

آره گلم اول اینکه شکمشو کاملا گرم نگهدار اگه میتونی با بتوش عین قنداق بچیچ دورش 

دوم اینکه کولیک بخاطر اینه که دستگاه گوارش بچه هنوز کامل نیستش ویه کوچولو باید صبر کنی 

اگه تونستی تو سیسمونیها قطره اینفاکول بگیر عالیه 

حتما بذارش تو ننو چون آرومش میکنه

از ماه چهارم به بعد گوارشش کامل میشه ودرست میشه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
قیمتش مهم‌نیس فقط بگو‌چیه برم سرچ کنم بخذم

ننو همون گهواره پارچه ایا که قدیما تو دیوارنصب میکردن الان دیگه تاشو داره همون گهواره باروک

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آره گلم اول اینکه شکمشو کاملا گرم نگهدار اگه میتونی با بتوش عین قنداق بچیچ دورش دوم اینکه کولیک بخاط ...

مرسیییی عزیزم😍😍😍

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

شیر خودم

من گاهی با روغن زیتون شکم پسرو  ماساژ  میدم 

و همین قطره ها  دل درد نداره ی کمم شیر ببلاگ میدم فعلا کم میخوری روزی مثلا دو قاشق شیر همونم  بهتر کرده حال شو