2777
2789
عنوان

اونایی که گربه یا پت خونگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

۱: اول زیر دوش خیسش میکنم بعد شامپو رو میریزم رو لیف و می‌شورمش بعدم آبکشی ۲:سگ من نره عقبم هم نکردم الان ۶ سالشه مشکلی هم تاحالا نداشته ۳: بستگی به حیوون داره سگ من از توپ بازی خوشش نمیاد درکل بازیگوش نیست یه لنگه دمپایی با ی مرغ نالان داره بعضی وقتا باهاشون بازی می‌کنه 

۴ : من دو روز درمیان می‌برمش بیرون عاشق بیرون رفتنه ولی بیشتر از این نمیتونم واقعا 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

من گربه دارم اگه جفت نمیخوای بزنی عقیم کن واسه من پرشین ماده‌س

مو زیاد میریزن ک با قرص میشه کمش کرد 

غذا فقط خشک نده تر کنسرو بده 

اسباب بازی خاصی ندارن الان بچه من اسباب بازی داره ولی با پای منو در بطری و چیزایی چرت و پرت بازی میکنه 

گربه مثل سگ نیست بیرونی باشه استرس میگیره خونه بیشتر میمونن اکثرا خوابن و ساکت 

مهمون میاد میرن زیر مبل و میز حوصله شلوغی ندارن 

حموم دو سه ماه یک بار  چون خودشونو لیس میزنن تمیزن 

ناخن هم ناخن گیر مخصوص دارن ولی یکی دوبار ببر دامپزشک بهت یاد بده 

جای خاکش رو ی گوشه خونه بزار ولی بعد دستویی کردن ی نگاه بکن شاید کثیف باشه  دیگه باز سوال داشتی در خدمتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات بگم. مستاجرمون یه بچه گربه خیابونی پیدا کردند. ول کردند به امان خدا. نه واکسن  نه دامپزشکی نه حموم خونه ما هم می اومد.   دوسش داشتیم. بغلش می کردیم. بوسش می کردیم. بزرگ شد نه خودش مریض شد و نه ما.  می خوام برات بگم گربه نژاد دی اس اچ همون خیابانی تا این حد مقاومه. ما روزی ۳ بار بهش غذا می دادیم.  فقط عقیمش  نکردند ۳ تا بچه به دنیا آورد. بچه هاش رو تو دیوار واگذار کردم. چون مستاجرمون دیگه خودش رفت

و اینکه من دوتا عروس هلندی دارم یکسره ول میچرخن تو خونه کاری بهم ندادن اما این گربه تو اگه نژاد خاصی ...

آره گربه م خیابونیه ولی من عاشق پرندمم حواسم بهش هست...از هم خیلی  دورن اصن چشمشون به همدیگه نمیوفته

مرسی ممنونم دستتون درد نکنه آخی عزیزم بمونه براتون

قربونت 😘

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
برات بگم. مستاجرمون یه بچه گربه خیابونی پیدا کردند. ول کردند به امان خدا. نه واکسن نه دامپزشکی نه ح ...

دقیفا نژاد خیابونی هم خوش غذاس هم دیر مریض میشه 

واسه من پرشینه همش ی مشکلی داره بخصوص مشکل تنفسی چون دماغ این نژاد خیلی کوچیکه