2777
2789
عنوان

اونایی که گربه یا پت خونگی دارن

358 بازدید | 46 پست

سلام وقتتون بخیر این تاپیک دنباله تاپیک قبلیم هست

من تصمیم گرفتم گربه رو نگه دارم و چندتا سوال داشتم از کسایی که گربه یا پت خونگی دارن ممنون میشم کمکم کنید

1-چطور حمامش کنم؟

2- در هر صورت می‌خوام ببرمش دامپزشکی ولی نیازی هست عقیم شه؟( ماده هست)

۳-چطور سرگرمش کنم چطور باهاش بازی کنم چه اسباب بازی های بخرم؟

۴- در طول روز چقدر نیاز هست ببرمش بیرون؟

۵- دیگه به طور قطعی دچار افسردگی نمیشه چون قبلا توی خیابون زندگی میکرده؟

۶- علاوه بر غذای مخصوص چه غذاهایی مناسبشه و بهتره بهش بدم؟

۷-من یه پرنده دارم و یه گوشه از سالنه و گربم توی اتاقم و تراس اتاقمه ولی پرندمو به مدت چند ساعت میزارم تو تراس سالن و گربمو میارم بیرون...مشکلی واسم گربم یا پرندم پیش نمیاد؟

۸- از وقتی اومده خونه جنب و جوشش کمتر شده و مدام توی باکسِ مخصوصش دراز میکشه و می‌خوابه، طبیعیه؟

ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حمومش نمی‌کنیم...خیلی دیر به دیر اونم فقط تو دامپزشکی

....گربه ما اصلا با اسباب بازی هایش بازی نکرد...عاشق دمپایی و کش مو شد و البته یه توپ کوچولو(اندازه شیطونک)

اگه نمیخوای مادر سه عقیمش کن...چون با هر بار فحل شدن هم خودش اذیت میشه هم خیلی با سر و صدا اذیت می‌کنه

گربه معمولا بره بیرون استرس میگیرع

عادت های اتمی و اثر مرکب

خب ببین برای حمومش یبار حمومش کن تا دو سه ماه نمیخواد حمومش کنی. فقط حواست باشه صورتش خیس نشه و تو گوشش آب نره. قبل این که حمومش کنی ناخناش رو بگیر

اره باید عقیم شه چون فحل بشه میو میو میکنه و خودش اذیت پیشه حتما عقیمش کن 

ببین گربه ها عاشق شکارن براش توپ پینگ پنگ بگیر کاموا نده بهش خطرناکه اسباب بازی هست تو پت شاب بهشون بگی راهنمایی میکنن 

ببین گربه ها دوست ندارن از محل زندگیشون خارج شن ولی اگه دیدی خودش خیلی داره بهونه میکنه بره بیرون ببر بگردونش یبار

نه عزیزم افسرده نمیشه 

غذای خشک براش ایرانی نگیر اصلا جنساشون خوب نیست و حیوون رو مریض میکنه برای غذای خونگی هم مرغ و یکم سیب زمینی و هویچ بپز و له کن حالت پوره که نتونه جدا کنه . جگر اصلا بهش نده نسبت غذای خونگیش هم پروتئن به بقیه چیزا باید ۸۰ به ۲۰ باشه. 

درباره پرنده ها من اطلاعی ندارم ولی فکر کنم بترسه پیش هم نباشن بهتره یا این که به هم عادتشون بده 

اره گربه ها تقریبا ۱۷ ۱۸ ساعت تو روز میخوابن طبیعیه 

از 

خب ببین برای حمومش یبار حمومش کن تا دو سه ماه نمیخواد حمومش کنی. فقط حواست باشه صورتش خیس نشه و تو گ ...

واقعا ممنونم از راهنمایی کاملتون خییییلی متشکرم چشم حتما مرسی

نه اصن چشمشون به همدیگه نمیوفته نزدیک هم نیستن

مرسی خیلی متشکرم ممنون

اگه سوالی بود باز بپرس

چشم حتما مرسی ممنونم 

فقط اینکه چرا کاموا براش خطرناکه؟فکر میکردم دوست دارن 

البته گربه من خیییلی بند حوله رو دوست داره

بعد نیازی به قلاده و اینا هست یا نه؟😅

مرسی ممنونم

زیاد سخت نگیر.  اولا که گربه مقاومه.   ثانیا گربه عاشق خونه س. کارخوبی کردی آوردیش.  بعد این‌که‌ ما داریم.  خیلی تحقیق کردم.و البته تجربه.     در مورد بیماری و اینا بیماری و ایناش برای انسان واگیری نداره پس خیالت راحت.  موی گربه اونطور که قدیمی‌ها می گن ضرر نداره.   فقط و فقط مدفوعش  ضرر داره اونهم در صورتیکه وارد دهن بشه و لاغیر  که اونهم بعیده.   حمام لازم نداره. فقط یه بار برای دل خودت خواستی حموم کن

چشم حتما مرسی ممنونم فقط اینکه چرا کاموا براش خطرناکه؟فکر میکردم دوست دارن البته گربه من خیییلی بند ...

کاموا پررزیه و زبون گربه حالت تیغ داره پرز های کاموا جدا میشن و گیر میکنن به پرزاش به مرور تو روده و معده اش میمونن. 

اره بچه های منم با بند حوله بازی میکنن کلا هرچی که دراز باشه رو بکشی عاشقش میشن. 

قلاده هم اگه بخوای ببری بیرون بگردونی باید بگیری دیگه... من گربه هامو نبردم بیرون با قلاده تاحالا و نگرفتمم براشون ولی حتما باید مخصوص گربه باشه اونایی که مال سگن گربه چون نرمه از توش در میاد

از 

زیاد سخت نگیر. اولا که گربه مقاومه. ثانیا گربه عاشق خونه س. کارخوبی کردی آوردیش. بعد این‌که‌ ما ...

مرسی ممنونم چشم حتما 

نه حالا یه بار کلا مجبورم حمومش کنم چون تو خونه نبوده

متشکرم ممنون از راهنماییتون