2777
2789
عنوان

همسرم گفت بریم دکتر خیلی وضعت خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا.چرا این افکار رو داری؟پاشو برو دکتر.دارو بگیر.ماست موسیر ویروس کشه.یه استکان آب گرم با یه قاشق عسل و یه قاشق چای خوری آبلیمو عالیه.حتما دارو مصرف کن.پر هیز ادویه و ترشیجات و چربی.خودتو تقویت کن که آنی سرما نخوری.مرکبات این فصل عالیه ویتامین سی داره.پاشو برو دکتر عزیزم🥰

سلام عزیزم شما توی ی تاپیکی گفتین که دندون عقلتون روی عصب بود جراحی کردین خیلی درد داشت ؟

سلام

نه اصلا

خیلی جراحیش و نقاهتش راحت بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم. الان بهترید که ان شاءالله؟

سلام❤️

بله ممنونم

خیلی بهترم الان

متخصص عفونی هم موقع ترخیص کلا یه هفته کاملو گفت استراحت کنم و اصلا بیرون نرم از خونه

آنتی بیوتیکم تاوانکس میخورم

یه پالس اکسیمترم خریدیم همش اکسیژن خونمو اندازه میگیرم😂سرگرمیمون شده😂

سلام❤️بله ممنونمخیلی بهترم الانمتخصص عفونی هم موقع ترخیص کلا یه هفته کاملو گفت استراحت کنم و اصلا بی ...

عزیزم....سرگرمی....😆...بازم خدا رو شکر که تقریبا به موقع مراجعه کردید و بیشتر اذیت نشدید. الحمدلله که به خیر گذشت و ان شاءالله همیشه سلامت باشید. خیلی مراقب خودتون باشید. امیدوارم هر چه زودتر کاملا خوب بشید. در پناه خدا 🙏❤️

عزیزم....سرگرمی....😆...بازم خدا رو شکر که تقریبا به موقع مراجعه کردید و بیشتر اذیت نشدید. الحمدلله ...

ممنونم❤️❤️

فقط مشکلم اینه که امتحان یه درسمو از دست دادم تو دانشگاه😅