2777
2789
منظورتون چیه .اگه به عنوان معامله بخوای نگاه کنی در این زمونه ازدواج برای دختر نمیصرفه .خب آقا عرو ...

والا زن دو قرون در بیاره میگه حقوقم مال خودمه دیدم ک میگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا زن دو قرون در بیاره میگه حقوقم مال خودمه دیدم ک میگم

نه هر خانمی که که این حرف ها را میزنه حداقل کاری که با حقوقش میکنه خرج لباس و آرایشگاه خودش میکنه که باز اینم از جیب مرد کم نمیشه

بشین کوتا بیان .

من خانومم وهزینه ازدواج منو همسرم فقط یه حلقه ۱گرمی بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه هر خانمی که که این حرف ها را میزنه حداقل کاری که با حقوقش میکنه خرج لباس و آرایشگاه خودش میکنه که ...

اون هیچی . خرج زندگی هم بالاست . خرج خرید خونه . طلا. باید از پس مهریه بر میای. 

چه توقعات بالایی نه اینکه پسرا انجام میدن والا بر من که کاری نکردن اعتراضم میکردی میگفتن همینه که هست تازه من از سر خودش و کل خاندانشون سرم اما اصلا براش مهم نبود توقع دارم یا نه چون بعد اینکه جواب بله دادم رنگ عوض کرد

بعزی با روح و روان در صورتیه ک من ول کنم دخترو ! ولی دختر ول میکنه منو!

در اکثر موارد برعکسه جناب 

تو ایران تعهدی غیر از ازدواج معنا نداره کشکه واسه هر دو طرف

https://daigo.ir/secret/2846740943

خدا وکیلی جواب بده صادقانه .حاضری دختری بگیری که بدون هیچ جهیزیه ؟؟؟؟چرا تا اسم مراعات کردن میاد میگ ...

جهیزیه دختر فوقش بشه 500 میلیون. .اون خونه ای ک از پسر میخوان 10 میلیارد . سرویس طلا یک میلیارد .kمراسم عروسی یک میلیارد . نفقه نا معین دختر میگه هر چی بیشنر خرجم کنی بیشتر بات میمونم.