2777
2789
عنوان

مرگ خواهر همسرم و رفتارهای گاه و بی گاه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 69 پست
از چ بابت اخه خودم با تاپیکم دارم‌گریه میکنم چون همین نیمساعت پیش همسرم اینطوری شد یکروزه هیچی نخورد ...

یادبچه های دوساله میوفته ادم مردا چرااینطوری شدن ؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوقلوها از لحاظ احساسی خیلی بهم وابسته هستن بخصوص شوهرتان که خواهرشو از دست داده 

برادرم دوقلو داره دخترو پسر ۱۳ساله یعنی بدون هم اصلا نمیتونم بمونن تازگی ها اتاقشون رو جدا کردن باور کن تا همین یکی دوسال پیش شبها باید کنار هم میخوابیدن !!!! 

خدای من🙃اخه میزان وابستگی ادما فرق داره میدونی،،پدرو مادرش شاغل بودن از بچگی انگار خودش خواهرشو بزر ...

واقعااخیلی سخته اینام همینطور ولی کلا شوهرمن یکم آدم بیخیالی نسبت به مرگومیر بعضی وقتامیگم حتی اگه منو بچمم بمیریم شاید فقط ناراحت بشه 

خواهرشم سنی نداشت 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ممکنه سوگ پیچیده یا حل نشده باشهحتماااا حتمااااا با یه تراپیست خوب صحبت منههمسر من بعد از فوت مادرش ...

همکارش‌ک‌دوست خودم‌هست روانپزشکه،،باهاش چنباری حرف زدم گف علیرضا خودش خیلی عاقله و حق بده بهش با اون همه وابستگی....گف هواسمون بهش هست باهاش حرف میزنیم

من که با خواهرم دوقلو نبودیم دارم جون میدم از نبودنش،چ برسه ب شوهرتون ک دوقلو بود. چند وقته اینطوری شده من بعد تقریبا یازده ماه دلتنگشم ولی جرات ندارم کلیپاش رو نگاه کنم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
از چ بابت اخه خودم با تاپیکم دارم‌گریه میکنم چون همین نیمساعت پیش همسرم اینطوری شد یکروزه هیچی نخورد ...

اخیییی😟😟

میدونی دوقلو ها حس همو میفمن

نمیدونم چطور بگم ولی همه چیشون انگار یکیه 

شاید ی روح در دو جسم

باهاش حرف بزن بگو من هیجا نمیرم، حالا حالاها هستم خدمتت

باهاش حرف بزن آرومش کن. 

اوضاعش خرابه باید به روانپزشک مراجعه کن

۵ سال گذشته ولی نتوانسته با این قضیه کنار بیاد

نمیدونم واقعا همسرم سراسر مردونگیه و خیلی قویه و لستانه تحملش بالاست ولی وقتی ک عکسی خاطره ای فیلمی ...

بنده خدا کار خاصی نکرده که 

این چیزها طبیعیه هر چه قدر هم زمان بگذره آدم دلش بیشتر تنگ میشه

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

خیلیبیی ناراحت شدم انگار یک غم عجیبی تو دلم افتاد 😔

خدا رحمتش کنه و به خانواده اش صبر بده 

کاش بیشتر به شوهرت توجه کنی ببرش پیش روانپزشک خدایی نکرده حالش بدتر نشه 

بنده خدا ترس از دست دادن گرفته ....

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
یادبچه های دوساله میوفته ادم مردا چرااینطوری شدن ؟

عزیزم من با شما مخالفم راستش،،،،،،کل زندگی همسرم بود باهاش نفس کشید بزرگ‌شد لحظه ب لحظه زندگیشون باهم بود اونروز ی فیلمیو دیدم شوهرم داشت براش ریاضی حل‌میکرد برا کنکور میخوندن....خیلی سخته:(دوقولو بودن

آخی عزیزم🥀   خدا صبرش بده.    بهش حق بده عزیزم و اینکه میگی دوقلو بودن دوقلوها باهم تلپاتی دارن یعنی یکیشون یکجا حالش بد باشه اون یکی متوجه میشه..   همسرتون به آرامش شما خیلی نیاز داره ازش دریغ نکنین