دوستان همسرم و خواهرش دوقلو بودن و همین ۲بچه و بشدت ب هم وابسته و علاقه داشتن بهم جوریکه بدون هم نفسم نمی کشیدن،۵سال پیش تو سن ۲۵سالگی خواهرش تصادف کرد و فوت شد متاسفانه:(بعد از اون شوک بزرگی ب همشون وارد شد و بیشتر از همه همسرم،اون خیلی مرد قوی ای هست ولی گاهی ک ب فکرش میفته رفتارای عجیبی میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خصوصا ک همسر من اصلا لوسو اینا نیست و واقعا ی مرده ولی وقتی ادم ی تیکه از خاطراتو زندگیش بره طبی ...
بله عزیزم مرد از سنگ نیست که احساس داره این اشتباهه که بروز احساسات رو بزارن پای لوس بودن
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بله خصوصا ک همسر من اصلا لوسو اینا نیست و واقعا ی مرده ولی وقتی ادم ی تیکه از خاطراتو زندگیش بره طبی ...
عزیزم این کلیشه ها رو دور بریز
همه جای دنیا دارن راجع به سلامت مردان اطلاع رسانی میکنن، تشویقشون میکنن به ابراز احساساتشون و تلاش میکنن این کلیشه جنسیتی غلط که به مردهای احساساتی برچسب لوس میزنه رو حذف کنن
و اینکه ادم ها هرچقدر درونشون ارومتر و در صلح بیشتری با عواطفشان باشن اتفاقا ابرازش براشون ساده تره