2777
2789
عنوان

مرگ خواهر همسرم و رفتارهای گاه و بی گاه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 69 پست

من خواهرشوهرم ازدنیا رف حالا وارد جزئیات نمیشم ولی همسرم گف بالاخره هرکسی یجوری میمیره ماهم یه روزی می میریم من بیشتر بی تابی میکردم براش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب ببرش پیش روانشناس

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔😔ای کاش هیچوقت کسی داغ نبینه خیلی سخته

خیلی متاسفم عزیزم خدا رحمتشون کنه بهش زمان بده داغ عزیز کمر ادمو میشکنه مخصوصا جوون 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

از چ بابت اخه خودم با تاپیکم دارم‌گریه میکنم چون همین نیمساعت پیش همسرم اینطوری شد یکروزه هیچی نخورد ...

چه سخت

من واقعا راهنمایی به ذهنم نمیاد

بهتره با روانشناس مشورت کنید

برای آرامش همسرتون آیت الکرسی خوندم

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
از چ بابت اخه خودم با تاپیکم دارم‌گریه میکنم چون همین نیمساعت پیش همسرم اینطوری شد یکروزه هیچی نخورد ...

چه بد به یه مشاوری مراجعه کنید 

منم خواهرشوهرم ازدنیارف 

ولی شوهرم اصلا بی تابی نمیکنه فقط روز تشیع جنازه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیدونم واقعا همسرم سراسر مردونگیه و خیلی قویه و لستانه تحملش بالاست ولی وقتی ک عکسی خاطره ای فیلمی ...

اصلا عجیب نیست رفتارش اون انگار یه تیکه از وجودش از دست داد و این که خشم داره و ترس از دست دادن به هیچ عنوان غیر طبیعی نیست

همسرتون حالش خیلی بده و به مرور شاید بدتر بشه حتما ببرید پیش روانشناس  تراپی بشن  این غم اروم اروم بپذیرن و به روال عادیه زندگی برگردن 

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.                         
من خواهرشوهرم ازدنیا رف حالا وارد جزئیات نمیشم ولی همسرم گف بالاخره هرکسی یجوری میمیره ماهم یه روزی ...

خدای من🙃اخه میزان وابستگی ادما فرق داره میدونی،،پدرو مادرش شاغل بودن از بچگی انگار خودش خواهرشو بزرگ میکرد پیش هم میخوابیدن باهم درس میخوندن باهم قبول شدن باهم رفتن دانشگاه و...

همسرتون حالش خیلی بده و به مرور شاید بدتر بشه حتما ببرید پیش روانشناس تراپی بشن این غم اروم اروم ب ...

میدونید بهش فکر کردم ولی همسرم خیلی پختس خودش و مثلا زیاد اینطور نمیشه هر ماهی نهایت یبار اینطور بشه،،،چنتا از همکاراش الان رزیدنت روانپزشکین یکیش خانومه و باهاش در ارتباطه یواشکی براش گفتم،گف ب مرور بهنر میشه