2777
2789
عنوان

این پسره نرماله❓

80 بازدید | 14 پست

۳۶ سالشه و آدم موفقیه تو چندتا شرکت و هولدینگ کار میکنه و وضع مالیش خوبه و بهترین دانشگاه درس خونده

ولی هی از من میپرسه شاغلی؟یعنی هیچ مهارتی نداری؟یعنی دلت نمیخواد یه کاری انجام بدی؟پس چیکار میکنی؟فقط میخوابی؟

بهش هم گفتم اینجوری باهام حرف میزنی بهم حس سرافکندگی میدی سکوت کرد😑

دلم میخواست بهش بگم خودت هم سن من بودی چیکاره بودی مثلا یه دانشجوی بی پول

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخواد که تو هم برای آیندت برنامه و هدف داشته باشی ، آدمی هست که خیلی به پیشرفت کردن فکر میکنه و علاقه داره و دوست داره همسر آیندشم مثل خودش باشه و موفق هم باشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

نه یک کاری کن ببین ریکشنش چیه بگو رفتم کامپیوتر آموزش میدم زبان آموزش میدم یک چیزی بگو اگه ریکشنش مثبت بود بدون آدم هدف مندی هست می خواد تو هم موفق بشی از آدمای موفق خوششون میاد 

نه یک کاری کن ببین ریکشنش چیه بگو رفتم کامپیوتر آموزش میدم زبان آموزش میدم یک چیزی بگو اگه ریکشنش مث ...

بهش گفتم یه مدت مژه کار بودم خیلی استقبال کرد گفت بچسب به همون ولی حالا نفهمیدم تمسخر بود یا جدی گفت

بهش گفتم یه مدت مژه کار بودم خیلی استقبال کرد گفت بچسب به همون ولی حالا نفهمیدم تمسخر بود یا جدی گفت

وای چرا تو اینجوری فکر می‌کنی پسرای موفق دوست دارن دختره هم مثل خودشون تلاش کنه از دخترای که تنبل بازی در میارن خوششون نمیاد 

بعد یه چیز دیگه وقتی باهاشی خوش اخلاق باش ولی دم دستی نباش پسرای پر تلاش دوست دارن بدست بیارن دختره رو