2777
2789
عنوان

مرگ خواهر همسرم و رفتارهای گاه و بی گاه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدای من🙃اخه میزان وابستگی ادما فرق داره میدونی،،پدرو مادرش شاغل بودن از بچگی انگار خودش خواهرشو بزر ...

به مرور زمان کمتر میشه اما فراموش نمیشه دایی من هم به مدت پنج ما مادر وپدر بزرگم از دست داد شش ماه حالش بد بو تو شش ماه بیست کیلو کم کرد ازداوج کرد بهتر شد اما الان بعد شش سال پدر دوتا بچه ست گاهی دلش میگیره میره قبرستون گریه میکنه  سخت واقعا خدا صبر بده 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
به مرور زمان کمتر میشه اما فراموش نمیشه دایی من هم به مدت پنج ما مادر وپدر بزرگم از دست داد شش ماه ح ...

میدونید شوهر من خیلی عادیه اصن شادو پر شور ولی ماهی یبار یهو چشمش ب ی فیلم ی خاطره ی عکس ک میفته اینطوری میشه

اونجا که گفتی دوقلو بودن و فقط همین دو بچه بودن برای پی بردن به عمق درد کافی بود

خدا بهشون صبر بده

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

عزیزم من با شما مخالفم راستش،،،،،،کل زندگی همسرم بود باهاش نفس کشید بزرگ‌شد لحظه ب لحظه زندگیشون باه ...

هوف 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یادبچه های دوساله میوفته ادم مردا چرااینطوری شدن ؟

عزیزم اون مرد که شما میگی هم احساس و عواطف داره دلیل نمیشه که ناراحت نشه و بروز احساسات نکنه 

مخصوصا که غم از دست دادن سخته و امیدوارم هیچکس تجربه نکنه و اینکه دوقلو بودن کسی که از لحظه تولد کنارته !! خیلیبیی سخته 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خدانکنه جانم پدرو مادری دارن ک برات میمیرن لاقل

درسته ولی اینکه ما خانما میبینیم یک مرد انقدر عاطفه داره متعجب میشم.چون اکثر رنجهایی که ما تو زندگی،بخصوص زندگی مشترک میکشیم از اینه که ما جهان رو میکس با عاطفه و احساس میبینیم و مردها منطق و واقعیت.

خدا حفظشون کنه و بهشون صبر بده

عزیزم اون مرد که شما میگی هم احساس و عواطف داره دلیل نمیشه که ناراحت نشه و بروز احساسات نکنه مخصوصا ...

کلا شوهراینارو نمیگم کلا مردا خیلی لوس شدن شوهر خودمم برادر نداره و با دوتا دختر بزرگ شده لوسه کلا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کلا شوهراینارو نمیگم کلا مردا خیلی لوس شدن شوهر خودمم برادر نداره و با دوتا دختر بزرگ شده لوسه کلا

بنظرم این الان بروز احساسات بود ولی در کل نمیشه گفت همه مردا لوسن درست نیست !! با احترام البته

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بنظرم این الان بروز احساسات بود ولی در کل نمیشه گفت همه مردا لوسن درست نیست !! با احترام البته

بله خصوصا ک همسر من اصلا لوسو اینا نیست و واقعا ی مرده ولی وقتی ادم ی تیکه از خاطراتو زندگیش بره طبیعیه