2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 224 پست
مامانم نیاد چجور برم در قفله. درم باز باشه هزار جور فردا حرف درمیاره که رفتی با فلان آدم و..

یعنی چی در قفله؟؟؟

یعنی میخواد بره بیرون در رو ب روت قفل میکنه؟؟؟

اگ اینجوری اول ب بهونه بازار ک خرید کلید رو وردار بده کلید ساز یکی ازش بسازه واسه ات و قایم کن برا خودت ب محضی ک رفت سر کار خودتو نجات بده

مامانم میگه میاد این حرفارو پیش فامیل میزنه بی آبرو میشی نمیدونم. آخه در قفله اونا نیان چجور برم

با پیچ گوشتی چیزی این دستگیره در باز کن یا زنگ بزن به پلیس 

پلیس اونجا خوبه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما که میخوای بری نمیشه به بهونه چندروز بری شهرتون مثلاً بگی دلم تنگ شده چند روزه میرم میام ؟

تو این چهار سال ی بار منو ی ساعت برد خونه مادرم اونم کلی گریه کردم تو راه موقع برگردوندن من، کلی کتک زد من که نذاشتی روز تعطیل استراحت کنم رفتی دیدن مادر 

هیچکس رو ندارم. خیلی اذیتم میکنه جوری کتک زده نمیتونم ی ماهه بلند شم سرگیجه دارم. من هیچ دلخوشی ندار ...

عزیزم اگر این شکلی دست روت بلند می‌کنه و شخصیتتو کوچک کرده 

جدایی تصمیم منطقی است

مخصوصاً بچه ندارید

هیچکس رو ندارم. خیلی اذیتم میکنه جوری کتک زده نمیتونم ی ماهه بلند شم سرگیجه دارم. من هیچ دلخوشی ندار ...

چرا نرفتی پزشک قانونی بعد پدر این حروم ز.اده رو دربیاری.

اینا چه حیونایی هستن مگه برده گرفته واسه کتک زدن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

همه این این مشکلاتومن داشتم توزندگیم ۱۷سال تحمل کردم الان دارم جدامیشم بااین تفاوت که من مثل شمامستقل وشاغل نبودم اززنای مستقل متعجبم که چراتحمل میکنن انقدزیاد،وچرابه حرف مردم اهمیت میدین اوناهمین الانم دارن پشت سرشماحرف میزنن

چرا نرفتی پزشک قانونی بعد پدر این حروم ز.اده رو دربیاری.اینا چه حیونایی هستن مگه برده گرفته واسه کتک ...

خواستم برم زنگ زدم پرسیدم گفتن باید شکایت کنی اگه شکایت کنم پیام میره بیچاره میشدم اخه