2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 224 پست
بهش نگو میخوای طلاق بگیریمامانت نیاد دنبالت پول و طلا هر چی داری وردار برو شهر خودتون سریع درخواست ط ...

مامانم نیاد چجور برم در قفله. درم باز باشه هزار جور فردا حرف درمیاره که رفتی با فلان آدم و.. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشالا خانم به این زرنگی خونه ام که داری ایندفعه عصبانیش کن بزنتت بعد برو شکایت کن و مهریه اتم بزار ...

ورزشکار قدرت داره من بزنم کاری میکنه پرس میشم همش 45 کیلو ام با 31 سال سن 

اونیکه گفت نگو بهش میخوای جداشی حرف درستی زد چون اون از تو زرنگتره بگی دوباره فریبت میده و تو شکنجه نگهت میداره 

بالاخره میفهمه   درسته   ولی بزار قطعا موقعی بفهمه که فرصت نداشته باشه نظرتو عوض کنه یعنی همممه کاراتو کرده باشی و .. به نظر من اگه پیش خونوادتم نری بهتره چون اگه حامی بودن اینطوری ازت بی خبر نمیموندن   همون زمین ممینتو بفروش یه جای کوچیک بخر برو اونجا یه مدت استراحت کن .. و .. شروع 

مامانم نیاد چجور برم در قفله. درم باز باشه هزار جور فردا حرف درمیاره که رفتی با فلان آدم و..

شما که میخوای بری  نمیشه به بهونه چندروز بری شهرتون مثلاً بگی دلم تنگ شده چند روزه میرم میام ؟

بذار بگه رفتی با فلانی و …شما ک دیگه به قصد طلاق میری حرفش ارزشی نداره دیگ

مامانم میگه میاد این حرفارو پیش فامیل میزنه بی آبرو میشی نمیدونم. آخه در قفله اونا نیان چجور برم

عزیزم من تجربه ی زندگی مشترک ندارم 

ولی بنظرم با مشاوره مشورت کن و از خانوادت بخواه ازت حمایت کنن

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره