2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 224 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برمیدارم میرم پشت سزمم نگاه نمی‌کنم یعنی ی جوری میرم که باور نکنه. آخه همیشه سه سال التماسش کردم ...

وقتی میخوای ازخودشیفته جدابشی نگو وگرنه برات نقشه می‌کشه یواشکی عملی کن

این زندگی خواهرِ من برای شما جهنمه دور از جون زندگی نمیکنی بلکه داری مث مرده راه میریآخه کتک و تحقیر ...

راست میگی جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته آره نامردی رو روز عقد در حقم کرد پس میرم دوشنبه زنگ میزنم مادرم بیاد ببره کارمم به جهنم خودمو نجات بدم کافیه 

جدا میشم از این مریض عقب افتاده که ذهنش مال 60سال قبله

آره خودتو نجات بده سوادم ک داری برو سرکار 

هرکی هرچی میخواد بگه حرف مردم برات مهم نیاشه

مردک مریض 

آدم افسردگی میگیره 5روز تو خونه بشینه

ی وقت بچه دار نشی. 

محاله داره گولت میزنه زمینتو از چنگت بگیره بعد بیشتر بهت آسیب بزنه

حتی اونقدر ناشی و بی‌ عقله نمیدونه اگه بخواد از چنگش در بیاره هم باید با محبت در بیاره نه کتک 

ما زنا بنده محبتیم به خصوص اگه از سمت شوهرمون باشه

اگه پول زمین داری یاادم مهر طلبی هستی یاتله ایثار داری یه طعمه لذیذی براشی دوست داره ازت سو استفاده ...

آره همه اینا رو هستم متاسفانه من خیلی ضعیف عمل کردم همش التماس کردم بزاره بمونم زندگی کنیم سر هرچیزی فش و توهین. دیگه نمیکشم پس میکشم کنار اونم بره دنبال زندگیش 

حتی اونقدر ناشی و بی‌ عقله نمیدونه اگه بخواد از چنگش در بیاره هم باید با محبت در بیاره نه کتک ما زنا ...

من محبتی ندیدم تشنه محبتم اما محبت نکرد دیشب میز کوچیک جلو مبلی رو گرفته بود بزنه تو سرم چون بهش گفتم مادرت نذاشت زندگی کنی باهام 

بخدا فقط بفکر پولته ازش  جداشو بزن در ک   و    ن  خودش و خانوادش بیا برو با کسی زندگی کن که بهت اعتمادبنفس بده بگرد صدتا صدتا پیدا میشه    برای مشاوره هم زیاد هزینه کن چون بخشیدنه خود و ااعتمادبنفس مههههههمترین چیزیه که باید هر انسان زنده داشته باشه

آره برمیدارم میرم پشت سزمم نگاه نمی‌کنم یعنی ی جوری میرم که باور نکنه. آخه همیشه سه سال التماسش کردم ...

وقتی بفهمه میخوای جدابشی   یا خیلی مهربان میشه والکی قول میده وبراچند روز خوب میشه یاخطر ناک میشه کتک وداد وبیداد بهتره نفهمه درهر صورت میخوای  زندگی کنی یاطلاق بگیری تصمیم باخودته

دوستش داری یا نه؟

انگار ندارم فقط وابسته ام چون دلم میخواد تنها باشم دلم نمیخواد بیاد خونه فقط میترسم نگرانم از چیزایی که قراره در انتظارم باشه نیاز دارم بیشتر درک بشم اما هیچکس ن دارم 

میدونم دیگه کار از کار گذشته. میدونی از چی نگرانم میترسم طلاقم نده تو دادگاه ها بمونم ازم پول و زمین ...

مگه الکیه مگه شهر هرته؟؟؟ بگو ایشون کتکم میزنه تحقیرم میکنه ب پدر مرحومم فحش میده آسایش و آرامش ندارم آقا مهریه ندارم عندالاستطاعه اس نمیخوام با ایشون زندگی کنم اصن من مشکل دارم نمیخوام با این مرد حتی توو ی شهر زندگی کنم چ برسه زیر ی سقف 

سلامت روان و اعتماد ب نفس ک عزت نفسمو ازم گرفته 

نمیتونم ادامه بدم 

ببین ی وقت گوگول نخوری زمینتو ازت بگیره هااااا حواستو جمع کن اوکی؟؟؟ ی زن ب شوهر نیاز نداره اما ب پشتوانه مالی بی شک نیاز داره 

گلی اگر فقط توهین بود میگفتم برید مشاوره 

میگفتم حل میشه ، صبر می‌خریدم برات

ولی کتک هایی که گفتی خطرناکه قندم 

آدمی که ازشون تعریف کردی پر از خشمه و اصلا و ابدا شریک زندگی نیست 

من برات نسخه طلاق نمیپیچم ، چون مسئولیت سنگینیه

ولی ازت می‌خوام تکلیفتو معلوم کنی ، حیف عمر و جوونیت قربونت برم که توی این شرایط تلف بشه 

خانمی عاقلی و قطعا زیبا هستی ، چیت کمه که توهین و کتک ببینی؟ این زندگی حق تو نیست 

یک تغییر اساسی بده توی زندگیت ، و قطعا کمک بگیر از وکیل یا مشاور

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎