2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 223 پست

ماشالا خانم به این زرنگی خونه ام که داری ایندفعه عصبانیش کن بزنتت بعد برو شکایت کن و مهریه اتم بزار اجرا بعدم طلاق 

گه میخوره میزنه تو هم بزنش اصلا هرچند طلاق بگیر برو مستقلی زندگی کن کار کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار ندارم فقط وابسته ام چون دلم میخواد تنها باشم دلم نمیخواد بیاد خونه فقط میترسم نگرانم از چیزایی ...

انتظار داشتم بگی دوست ندارم ولی نوشته‌ هات حرف دیگه ای میگه 

با مشاور انلاین صحبت کن ظاهرا حتی خودتم نمیدونی چی از آیت زندگی میخوای

خب ببین اون داره تو رو آزار روانی میده و تحت فشار میذاره بخاطر اون زمین. مبادا همچین کاری بکنی

وقتی منو برای زمین میخواد همون بهتر نخواد همون بهتر تموم بشه 

راست میگی جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته آره نامردی رو روز عقد در حقم کرد پس میرم دوشنبه زنگ میزنم ...

بهش نگو براجداشدن میرم یه بهانه جور کن به شهرت که رسیدی اقدام کن گلم زنده وسالم باشی بازم میتونی بری سرکار

راست میگی جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته آره نامردی رو روز عقد در حقم کرد پس میرم دوشنبه زنگ میزنم ...

گولت نزنه مهربون بازی دربیاره منصرفت کنه مواظب باش

وقتی بفهمه میخوای جدا شی قطعا یا مهربون میشه دورتو میگیره ک خامت کنه یا داد و بیداد میکنه ک بترسونتت ولی تو زیر بار نرو 

ب فحش هایی ک ب بابای مرحومت دادن فکر کن.ب کتک هایی ک خوردی ب تحقیرها و توهین هایی ک شنیدی فکر کن

ب اون قسمت مکارانه ک گفته زمینتو بفروشی واسم ک میخواد کلاه سرت بذاره فکر کن 

اگه بخایی طلاق بگیری یا باید توافق کنین اگه نه دادگاه اول مشاوره میده اگه نتیجه نگرفتین بعد طلاق م ...

آره توافقی جدا خواهم شد بچه نداریم این مهریه بده نیست میگم تموم کن راحت شم 

وقتی منو برای زمین میخواد همون بهتر نخواد همون بهتر تموم بشه

بهش نگو میخوای طلاق بگیری

مامانت نیاد دنبالت 

پول و طلا هر چی داری وردار برو شهر خودتون سریع درخواست طلاق بده و بشین توو خونه مامانت 

گولت نزنه مهربون بازی دربیاره منصرفت کنه مواظب باشوقتی بفهمه میخوای جدا شی قطعا یا مهربون میشه دورتو ...

گول نمی‌خورم من ی اخلاقی دارم خیلی صبورم اما صبرم تموم بشه ی شب تا صبح گریه میکنم فرداش تموم میشه. گریه هامو هفته قبل کردم حالا مونده اجرای عملیات که دوشنبه اجرا میکنم