2777
2789
عنوان

دهه هفتادیای مجرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 52 پست
اسی کجای دهه هفتادیاخراش یا اولاش

۷۳ ام

۳۰ شدم

ولی بهم کمتر میخوره 

کار کم درامد 

واسه ارشدم فعلن فقط شرکت کردم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

با مجردی کنار اومدم دیگه هر کسی به دلم نمیشینه پس ترجیح میدم تنهایی رو ایی بد نیس شکر خدا میگذره تا چنسال دیگه که تو کارم بیشتر جا بیوفتم اوضام خیلی بهتر میشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مستقلم و کار میکنم با تنهایی کنار اومدم

متولد ۶۹ ای؟

جدا از خانوادتی ایول بهت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

حالا ما که متاهلیم خار داریم نیایم؟؟؟😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اصلا بر وفق مرادم نیست روز به روز بدتر

براش چه تلاشی میکنی؟

۷۳ ام۳۰ شدمولی بهم کمتر میخوره کار کم درامد واسه ارشدم فعلن فقط شرکت کردم

موفق باشی عزیزم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
میخوام ارشد ازمون بدم

افرین منم اسفند آزمون دارم

چه رشته ای ثبتنام کردی؟

همسنیم برات ارزوی موفقیت میکنممنم همینطورم مثل شما فکر میکنم

مرسی عزیزم همچنین

امیدوارم هرچی از خدا میخوای به دل مهربونت هدیه کنه❤️

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

افرین منم اسفند آزمون دارمچه رشته ای ثبتنام کردی؟

مهندسی شیمی

مرسی عزیزم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
والا چیکارتون کردیم مگه ما😁😁😂😂😂

مگه نگفتی خار دارین😂😂😂

مجردیم از خاردار خوشمون نمیاد😂😂😂😂

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
من یه مجرد ۷۱ هستممستقل از خانوادهکار میکنم دانشجوی دکترااز زندگیمم دارم لذت میبرم با تمام سختی های ...

ایول

شهر دیگه یا شهر خودتون مستقلی