2777
2789
عنوان

دهه هفتادیای مجرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 52 پست
میفهمم ولی متوجه نمیشم!!حالا الان راضیی با نه

ببین من از اون دسته ادمایی هستم که اگه هدفی تو زندگی داشته باشم سخت براش تلاش میکنم و توی اون راه صدمو میذارم حالا تو هر زمینه ای، به عنوان ادمی که از اول گلیم خودشو کشیده بیرون از اب و از صفر شروع کرده از شرایط فعلی زندگیم به اونصورت که انتظار میره اصلا راضی نیستم چون میدونم اگه شرایط جور دیگه ای بود ثمره و نتیجه ی تلاشای من قطعاً الان چندبرابر بود. اگه بخوام همه ی اینارو درنظر بگیرم و با خودم صادق باشم نه نیستم، چون بالاترم گفتم همیشه درتلاشم،

ولی اگه از دید یه ادمی که بخاطر شرایط فعلی و هزار و یک دلیل دیگه مجبور شده به همین وضعیت قانع باشه خب اونموقع فرق میکنه و در یه جمع بندی کلی میشه گفت شرایطم خوبه بد نیست

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من تک دخترم اینم بگممن برا رسیدن به اهدافم از هیچ کوششی دست نمیکشمالبته دلیل ازدواج نکردنمم رسیدن به ...

افرین که اهدافت برات اولویت داشتن تا نگاه و حرف مردم..

میشه درخاست بدم بیشتر ازت مشورت بگیرم؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من از اون دسته ادمایی هستم که اگه هدفی تو زندگی داشته باشم سخت براش تلاش میکنم و توی اون راه صد ...

مثلن برای رسیدن به چه کاری صدتو گذاشتی و نتیجه گرفتی؟

بزرگ ترین دستاوردت چیه؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

فال و تماشا برای کسیه ک پول داره کسی ک پول نداره هیچی نیس براش

کسی که پول نداره ینی عرضه نداره وگرنه پسر باشی هم درامدا بالا تره هم خیلی کارارو میتونی کنی.کار عار نیس

افرین که اهدافت برات اولویت داشتن تا نگاه و حرف مردم..میشه درخاست بدم بیشتر ازت مشورت بگیرم؟

اوکی 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
مثلن برای رسیدن به چه کاری صدتو گذاشتی و نتیجه گرفتی؟بزرگ ترین دستاوردت چیه؟

ببین این چیزی که داری میگی تعریفش برای زندگی هر شخص فرق میکنه. من هرچی که دارم و بدست اوردم برای خودمه و وقتی انقدر با قاطعیت راجبش صحبت میکنم یعنی واقعا برای رسیدن به چیزی که الان هستم و چیزایی که دارم تلاش کردم، حتما لازم نیست اپولو هوا کنی همینکه به مرحله ای برسی که بعدها به گذشتت نگاه نکنی و بگی بلانسبت چقد خر بودم و افسوس نخوری کافیه مطمئنن من اگر مینشستم سرجام و وسط راه جا میزدم انگیزه و همه چیمو از دست میدادم،

حالا تو باید ببینی خودت چه کاری میتونی واسه زندگیت انجام بدی که باعث بشه زندگیتو نجات بدی

یکی راه نجاتش تحصیله یکی پیدا کردن کار ایده ال یکی هم هدف زندگیشو فقط توی تشکیل خانواده میبینه که این اصلا بد نیست ولی ازدواج هدف پنجم ششم میتونه باشه نه همه چیز

تو زندگی چیزای مهمتری هم هست

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!