2777
2789
من خواستگار گمرکی داشتم رد کردماحساس میکردم پولشون حلال نیسممکنه قاچاقی چیزی باشه

قاچاق که نه ولی بعضیاشون رشوه زیاد میگیرن 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چه قاچاقی😂😂

خیلیا هستن رشوه میگیرن و...

هست خیلیی خست خیلییی

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
نمیدونم کارمندا وضع مالیشون چجوره .اما تاحالا چندبار پیش اومده منو همسرم اسنپ گرفتیم راننده برا همسر ...

بله 

متاسفانه برخی ارگان ها پرداختی کمی دارن 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
قاچاق که نه ولی بعضیاشون رشوه زیاد میگیرن

همون دیگه🥲

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
تکنسین اتاق عمل؟ ماما تو بیمارستان خصوصی چقد میگیره؟

بله 

ماما شخصی بگیری هر ساعتی ک بخوای زایمان کنی بیاد ۳۵_۴۰ولی ماما اینجا ک شیفت هستن و زایمان میکنن تا ۵۰ تومنم دیدم میگیرن حقوق