2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم کارمندا وضع مالیشون چجوره .اما تاحالا چندبار پیش اومده منو همسرم اسنپ گرفتیم راننده برا همسرم صحبت میکردن کارمندن و اصلا به خرج زندگیشون نمیرسن مجبوری میان اسنپ .

یه مورد هم کارمند بانک سرخیابونمون رو دیدیم ، اسنپ درخواست دادیم رانندش ایشون بوده و واقعا تعجب کردیم .یعنی انقدر حقوق کارمندا کمه ؟ قدیما کارمندی واسه خودش کلاس و ابهتی داشت 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

من خواستگار گمرکی داشتم رد کردماحساس میکردم پولشون حلال نیسممکنه قاچاقی چیزی باشه

من بابابزرگم همیشه میگه خدا یه املاکی یه نمایشگاه ماشینارو و....

نمیدونم چرا اینجور میگه الان که پیامتو دیدم گفتم شاید بخاطر همینه که شما میگین

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
تنکنسین هستم ۳۲ تومن البته بدون اضافه کاری اگر شیفت وایستم اضافه فرق داره

تکنسین اتاق عمل؟ ماما تو بیمارستان خصوصی چقد میگیره؟ 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

من بابابزرگم همیشه میگه خدا یه املاکی یه نمایشگاه ماشینارو و....نمیدونم چرا اینجور میگه الان که پیام ...

خیلییی بده پول حروم.

ما از حلالشم کلی بدبختی داریم چه برسه ب حردم

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
برنامه نویس همسرم برنامه نویسه بعضی از دوستانش بالای ۷۰-۸۰ هست حقوقشون خیلیا هم دلاری تو این دوسال ۴ ...

برنامه نویسی سخته؟

حقوق شوهر خودت چقدر میشه

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
ایشون حلال خورن تا جایی که اطلاع دارم

بابا دور و زمونه ی بدیه

حروم هم بخورن نمیام به شما بگن خواهر🤕

خیلیارو دیدم جانماز آب میکشن و...

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤