2777
2789
عنوان

وام فرزند آوری میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 66 پست
ما امروز نوشتیم فرداش گرفتیم ماشین ولی ۱سال طول کشید تا اسممون در اومدزمین ما نگرفتیم

میشه در مورد ماشین توضیح بدین؟چ شرایطی داره طرح مادران؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید یه سوال برام پیش اومده اگه دوس داشتین جواب بدینبرا اینکه وامو بگیرین بچه دار شدین؟

شاید بچه اولشع گفته خو وام هم بگیرم ضرر داره.😄😄 وامه قدری نیست که آدم بخاد بخاطرش بچه بیاره

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
۱۴۰۲ما گرفتیم اون زمان عادی بود اسممون در اومد پارس ۲۳۰تومن پول دادیم ۶ماه بعدش بهمون تحویل دادن

خودتون نوع ماشین رو انتخاب کردین ؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

باربات انجام میدادی دوسه روزه اسمت درمیومد

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
واقعا بچه میارید برای45میلیون😐

چقد کوته فکرین ک فک میکنید بخاطر وام بچه میارن

بچه رو خودشون خواستن دیدن وامم میدن گرفتن 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...