2777
2789
🥲🥲متاسفانه هی داره ازبین میره

من وقتی شنیدم شکسته یه جوری شدم

فکر نمیکردم برام مهم باشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من وقتی شنیدم شکسته یه جوری شدمفکر نمیکردم برام مهم باشه

دقیقا منم 

تازه امسال من شنیدم بیشترش رفته زیر آب 

کاش بشه ترمیم کرد یا یه کاری کنن کامل نره زیر آب☹️

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا رفتین کجا موندین هزنیه تون چند شد کلا چند نفر بودین

ما کردستانیم.

پروازمون از تهران بود. چون شهرای نزدیکمون پرواز نداشتن به کیش .

با ماشین خودمون تا تهران رفتیم ماشینو گذاشتیم خونه یکی از بستگانمون.البته میشد ماشینو تو پارکینگ فرودگاه هم گذاشت که ترجیح ما این بود که خونه بستگانمون باشه.

سه شب و چهار روز اقامت داشتیم.

دو نفر بودیم  هزینه هتل و پرواز رفت و برگشت نفری ۹.۵۰۰ شد .

هزینه غذا به طور کلی ۶ تومن شد. ( یعنی ناهار مفصل میخوردیم ). برای شام هم من چیزی میلم نمیبرد اما همسرم اگه ضعف داشت یه فلافل کوچیک میگرفت ۱۲۰ تومن از کنار ساحل یا کیک و آبمیوه ای چیزی .

صبحانه هم که هتل خودش داشت و خیلی خوب بود.

هزینه تفریحات هم تقریبا دونفر ۸ تومن شد.

هزینه اسنپ و تاکسی و تقریبا یه تومن

از کجا رفتین کجا موندین هزنیه تون چند شد کلا چند نفر بودین

ما کردستانیم.

با ماشین خودمون تا تهران رفتیم ماشینو گذاشتیم خونه یکی از بستگانمون.البته میشد ماشینو تو پارکینگ فرودگاه هم گذاشت که ترجیح ما این بود که خونه بستگانمون باشه.

هزینه غذا به طور کلی ۶ تومن شد. ( یعنی ناهار مفصل میخوردیم ). برای شام هم من چیزی میلم نمیبرد اما همسرم اگه ضعف داشت یه فلافل کوچیک میگرفت ۱۲۰ تومن از کنار ساحل یا کیک و آبمیوه ای چیزی .

هزینه‌ش چقدر شد؟

ما کردستانیم.

به به ، به سلامتی عزیزم

خوش گذشت بهتون؟

کجا از همه بیشتر خوش گذشت؟ من خودم خونه بومیان رو خیلی دوست داشتم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هزینه هتل و غذا و جاهای دیدنی رو میشه بگین لطفا

هزینه اسنپ و تاکسی و تقریبا یه تومن.

البته اینم بگم هزینه ها که کلا لحظه ای خصوصا هزینه هتل و پرواز ...

قیافه هاشون چجوری بود؟خونگرم بودن؟خوش گذشت؟🤩🤩🤩

گلی کیش که ایرانی های خودمون هستن 

می‌خوام چه شکلی باشن :)))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

به به ، به سلامتی عزیزمخوش گذشت بهتون؟کجا از همه بیشتر خوش گذشت؟ من خودم خونه بومیان رو خیلی دوست دا ...

سلامت باشی گلم.

بله واقعا عالی بود.

به من بیشتر از همه پدل بورد خوش گذشت یه آرامش خاصی داشت خیلی عالی بود 

سلامت باشی گلم.بله واقعا عالی بود.به من بیشتر از همه پدل بورد خوش گذشت یه آرامش خاصی داشت خیلی عالی ...

اوو من خیلی از تفریحات دریایی میترسیدم

یکی شاتل خیلی هیجان انگیز بود 

یکی هم پاراسل که من واقعا سکته کردم😄

اوو من خیلی از تفریحات دریایی میترسیدمیکی شاتل خیلی هیجان انگیز بود یکی هم پاراسل که من واقعا سکته ک ...

منم میترسم. 

جوری که اصلا شاتل رو نرفتم چون احتمال اینکه بیفتی تو آب خیلی زیاده.

پاراسلم خیلی خوب بود اما واقعا داشتم سکته میکردم .😄

اما پدل برد آرامش داشت😍