2777
2789

الحمدلله 

خوش گذشت؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قیافه هاشون چجوری بود؟

خونگرم بودن؟

خوش گذشت؟🤩🤩🤩

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
هوا چطور بودشلوغ ک نیست این وقت سال؟

هوا عالی بود فقط روز آخر خیلی گرم شد ۲۵ درجه بود اما هرچی به غروب نزدیکتر میشد خب هوا خنک تر میشد درکل مثل خرداد ماه تو شمال یه همچین هوایی تقریبا.

شلوغی هم من واقعا انتظار داشتم این وقت سال با امتحان و مدرسه بچه ها بدون هیچ تعطیلات خاصی خیلی خلوت باشه اما به نسبت این فاکتورا شلوغ بود

بله خیلی خیلی عالی بود خصوصا که اولین بار بود میرفتیم کیش

به به همیشه به سفر 

کشتی یونانی خیلی داغون شده؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ما هم هفته ی دیگه داریم میریمهوا چطور بود سرد نبود؟ لازم هست پالتو و لباس گرم ببرم؟بعد شلوغ نبود؟

به به ،بهسلامتی . هوا روزا عالی و گرم اما از غروب دیگه خنک بود البته بستگی داره سرمایی باشی یا گرمایی . شب اول که ما اونجا بودیم به حدی سردمون بود که از هتل هیتربرقی گرفتیم یکم دمای اتاق بهتر شد .

اما روز آخری که داشتیم برمیگشتیم هوا خیلی خیلی گرم شد ۲۵ درجه بود.

بیرون رفتنی برای دم غروب یا شب یه تیکه سویشرت یا لباس گرمتر بردارین که اگه سردتون شد بپوشین مجبور نشید برگردید هتل.

خصوصا اینکه دارید میرید تفریح خدای نکرده سرما نخورید که اون چند روز اقامت بهتون تلخ بگذره. 

البته بازم دما رو چک کنید شاید گرمتر بشه یا سردتر .

خوشبحالتآخرین باری که رفتم مسافرت رو یادم نمیاد

منم خیلی سال بود که نرفته بودم.

خیلی هم ارزو داشتم برم کیش .

واقعا از کی با همسرم در تلاش برای پس انداز این سفر بودیم که خداروشکر جور شد و به آرزوم رسیدم .

واقعا یه رویاست با این اقتصاد و درآمد .

از ته قلبم برات ارزو میکنم همونجوری که من به آرزوم رسیدم تو هم بری کیش و لذت ببری💜