من با یه آقایی آشنا شدم متولد۸۱ بود و ازم حدودا ۳ سال کوچیکتره بعد ۱ ماه فهمیدم متاهله و ۲ ماه پیش عقد کرده و به من دروغ گفته بهش احساس پیدا کردم و واقعا نمیدونم چیکار کنم میگه میخوام طلاق بدم اما حس میکنم داره چرت میگه من از همه نظر چه تحصیلی چه خانوادگی چه مالی از این آقا سر ترم حس میکنم اگرم یک درصد واقعا قصد بهم زدم رابطشو داره به خاطر من نیست
دیوانه نشو خودت رو جمع جور کن . مثل یه خانم پر از اخلاق و تربیت بدون خداحافظی و این چرت و پرت ها بکو مزاحمم نشو و نمیخامت و بدون منتظر شدن برا جواب بلاک کن و تمام
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما با شوهر سالم کنار نمیتونیم بیاییم بعد یه خائن دم دمی مزاج ک راه ب راه هم خودزنی داره میخایی بمونی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
درسته من اصلا لول خانوادم به این آقا نمیخوره حس میکنم منو یه لقمه چرب و نرم گیر اورده
افرین مشخصه خانواده دار هستی پس شک نکن
مطمین باش ب خاطر این رد کردن ب موقع خدا هم مورد بهتر سر راهت میزاره
درسته واقعا فقط میخواستم ببینم از دید بقیه ماجرا چطوره نمیتونم حتی به مادرم بگم چون در جریان این آقا ...
اگه هست ک بگو برا آشنایی حرف میزدیم فهمیدم ب درد نمیخوره تمام
باهاش آروم حرف بزن ببرش روانشناس یا با خانوادش حرف بزن ببرنش روانپزشک چون ممکنه بلایی سرخودش بیاره خ ...
عزیزم زن داره با حرف زدن خود استاتر بسشنرغ درگیر میشه و اذیت میشه
استاتر هم روانشناس نیست تمام کنه اون خودکشی نمیکنه کسی هم نمیاد بگه چرا با پسر متأهل ما حرف نزدی خودکشی کرد