2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای ازدواج خواهرم

191 بازدید | 11 پست

تورو خدا یه صلوات برای جور شدن ازدواجش کنید نمیخوام مجرد و تنها بمونه 

ناراحت میشم میریم خونه مامانم اون خونه مونده 

۲۷ سالشه حتی خواستگارم نداشته زشت نیست شانس نداره

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۳۰ سالمه اینجوریم‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مورد مناسبی تو اطرافیان نیست پیشنهاد بدید؟

طرف خودش باید بیاد دیگه دلم میسوزه تمام مشکلات خودم یادم میره وقتی میبینمش خیلی دختر پاک و ساده ایه

بهش بگو شبای جمعه. نیت کنه برا ازدواج و سوره واقعه بخونه‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من خودم ۲۹ ازدواج کردم انشالا توام زود ازدواج موفق داشته باشی خوشبخت شی

مررسی

طرف خودش باید بیاد دیگه دلم میسوزه تمام مشکلات خودم یادم میره وقتی میبینمش خیلی دختر پاک و ساده ایه

عزیزم اگه به حرف باشه که طرف باید بیاد تا حالا اومده بود خب شما و خودش هم باید یه حرکتی بکنید خب در نقش معرف در نقش واسطه آشنایی حتی خودش بالاخره اگه ظاهراً اوکی باشه تا حالا تو بیرون کسی به خودش جذب کرده که تمایل داشته باشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم اگه به حرف باشه که طرف باید بیاد تا حالا اومده بود خب شما و خودش هم باید یه حرکتی بکنید خب در ...

من خودم خیلی خوش قیافه بودم ولی خواستگار نداشتم معرف ازدواج جور شد البته ما خیلی دختر خونه بودیم نه ارایشی نه تیپی البته الان عوض شدما ب خواهرم میگم خودشو تغییر داده ولی باز ساده اس