2777
2789
عنوان

تو کانالم چ محتوایی بزارم که نه کپی باشه نه بلاگری نه اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست
خودم که کلا مخالفم با بلاگری و متنفرم واقعا اما همشون مسخره کردن و اینا نیست که مثلا روزمرگی می‌ذارن ...

خو اینا اککیه ولی وقتی با نیم تنه میان جلوی دوربین اینو چی میگی😂💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم موندم چجوری کانالم رو گسترش بدم کسی ازم خرید نمیکنه..

با تبلیغات.بعد باید اسم و پروفایل و بیوگرافی و اسم کاربری کانالت )البته این اخریو مطمین نیستم(باید به محتوات مرتبط باشه.تو نت سرچ کن چطور به سرچ روبیکا برویم.یا بقیه اپ ها.برات میاره چکار کنی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

با تبلیغات.بعد باید اسم و پروفایل و بیوگرافی و اسم کاربری کانالت )البته این اخریو مطمین نیستم(باید ب ...

خب حتی کسی لایکم نمیکنه چ برسه بیاد ازم خرید کنه

چ شانسی دارم.

تبلیغات هزینه میخاد پولش نیس

لایک نکن خیرشو ببینی
خب حتی کسی لایکم نمیکنه چ برسه بیاد ازم خرید کنهچ شانسی دارم.تبلیغات هزینه میخاد پولش نیس

نمیدونم والا.تو گروها فور بزن