2777
2789
عنوان

این دخترا از نظر من پیک مین

79 بازدید | 15 پست

-دخترایی که فک میکنن از همه خوشگلترن و به واسطه خوشگلیشون زندگیشون سخت شده و همه مزاحمشون میشن

-دخترایی که خیلی رو تحصیلاتشون تاکید دارن و هر جا میرن باید عنوانش کند

-دخترایی که افتخارشون اینه تا حالا دوس پسر نداشتن و از نظرشون هر کی دوس پسر داره خرابه

-دخترایی که خیلی مظلوم بازی در میارن و اشک تمساح میریزن

-دخترایی که افتخارشون اینه میل جنسیشون صفره و از نظرشون هر دختری میل جنسی و غریزه جنسی داره خرابه

دوس داری اضافه کن با هر کدوم مخالفیم بگو 

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحصیل یه دختر هیج ربطی نداره ولی اینکه دیگه خیلی باهاش خودشو بزرگ کنه چرا دارهحالا من اینو میگم فکر ...

خب من همون خود برتر بینیو میگم وگرنه تحصیل کرده بودن خیلیم عالیه

دخترایی که تو جمع خیلی جیغ جیغ و خودنمایی میکنن و لوس بازی در میارن صداشونو بچگونه میکنن 

،،،،،

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
احسنت اینم حرفی بود

بووس حالا من بدبخت ن تحصیل کردم هم دوست پسر دارم و دقیقا اسی هرچی‌گفت یا برعکسشم یا همونم ولیی معنی اصلی پیک‌می همینه ک دختر همجنس خودشو پیش بقیه کوچیک کنه بگه من فعلا مثل اون دخترا نیستم من اصلا ارایش نمیکنم من اصلا مثل بقیه دخترا فلان نیستم معنی اصلی پیک می میشه این خراب کردن همجنس ن این چیزایی ک اسی گف

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
نمیدونم شاید تو راس میگی 🫠

شاید ک ن معنی اصلی پیک می همینه ک همجنس خودتو خراب کنی بگی من مثل اونا نیستم

ن ک ی کلمه یاد بگیریم و واسش معانی  دیگ پیدا کنیم

شاید ک ن معنی اصلی پیک می همینه ک همجنس خودتو خراب کنی بگی من مثل اونا نیستمن ک ی کلمه یاد بگیریم و ...

حالا هم پسرا خوب و بد دارن هم دخترا ولی باز پسرا خیلی بدترن و کثیفن

پیک میم مربوط به دختراس 

حالا هم پسرا خوب و بد دارن هم دخترا ولی باز پسرا خیلی بدترن و کثیفنپیک میم مربوط به دختراس

من پس چی‌گفتم عشقم؟😂😂😂 من اصلا گفتم پیک می واس پسراس؟ گفتم دختری ک بگه من مثل همجنس خودم نیستم من اینکارو نمیکنم اون پیک میه