2777
2789
عنوان

میخوام برای روز پدر

81 بازدید | 8 پست

یه جوراب و اویز ماشین بگیرم

ازونجایی که واقعا مثه خودم عاشق جورابه و عاشق لوازم جانبی ماشین

فقط نمیدونم اویز مایشینو از چجوری مغازه ای بگیرم شهر کتاب داره؟ (شهر کتاب شهرمون وسایلای تزیینی و تحریر هم داره ولی دقیق نمیدونم اویز داره یا نه)

از شانس خوبمونم سه شنبه داریم میریم شمال خونمون اونجا

همونجا واسش شیرینی میگیرم کادوهاشو میدم

خوبس؟

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

😁😁

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من انقد بدشانسم ک داشتم ب دوستم سفارش میدادم ک لباسایی ک داره رو برام بفرستع ک برا روز پدر برا بابام بگیرم.بعد ده دق بعدش بابام هرچی دهنش اومد بهم گف🙂خیلی دلم شکست

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من انقد بدشانسم ک داشتم ب دوستم سفارش میدادم ک لباسایی ک داره رو برام بفرستع ک برا روز پدر برا بابام ...

اخ بمیرم واسه دلت

منم وضعم همچین خوب نیست 

برج ۵ یادمه چه ساعتی جوری کتکم زد از دهن و دماغم خون میومد هنوزم کابوس میبینم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
اخ بمیرم واسه دلتمنم وضعم همچین خوب نیست برج ۵ یادمه چه ساعتی جوری کتکم زد از دهن و دماغم خون میومد ...

الان داشتم فک میکردم وسایلمو بریزم توی کوله ام و براهمیشه از خونه بیخبر برم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
الان داشتم فک میکردم وسایلمو بریزم توی کوله ام و براهمیشه از خونه بیخبر برم

نکن اینکارو 

هیج جا امنیت خونه خانوادتو برات نداره

هرجور خودت میدونی امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری