2777
2789
مشهدم .اگ انلاینم هس خوبه بگو بهم

این بنده خدا تو خونه کار میکنه ادم پولکی نیست از هرکی به اندازه وسعش میگیره خیلی ادم خوبیه دیسک کمر منم درمان کرد با ماساژ و بادکش واینا کلی هم مدرک از جاهای معتبر داره ولی چون 4 تا پسر داره تو خونه کار میکنه میگه مطب برم خودم راحتم ولی بچه هام اذیت میشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین خانومی منم همسرم افسرده س خودمو کشته م نیومد مشاوره چون قبول نداشت چندوقته حالش یه کم بهتر شده چون قبول کرده مشکل داره بازم دکتر نمیاد ولی نماز میخونه و کلاسای بصیرت و ... شرکت میکنه و توی اینستا صفحه چندتا مشاوره مذهبی رو دنبال میکنه 

باید خودش بخواد همین 

و اینکه دارو بدون نسخه نمیدن و سر خود هم بهش نده اینا روز به روز دوزش میره بالاتر و شرایط رو بدتر میکنه 

اگه اهل دمنوشه بگو یه آرامبخش هست بهت بگم درست کن براش 

و میتونی ببری طبیب طب اسلامی چون اینا سودای مغزشون زیاده باید درمان بشن دارو میده خوب میشه

ان شاالله

‏اینم شمارش خانومه ابراهیمی ‪+98 915 895 5260‬‏

خدا شاهده تبلیغ نکردم گفتم کمکت کنم ما که مشتریش بودیم خودمون بهش گفتم شوهرم عصبیه اینا رایگان گف عکس صورت و زبون و ایناشو بفرست فرستادم برام یه سری دستورای گیاهی داد درست کنم بهش بدم رایگانم گفت ...یه تماس باهاش بگیر بگو خانم غفاری دعای ندبه شماره داده انشاالله که مشکلتو حل کنه

از همون اسنپ بگیرم؟

بزن تو نت پذیرش آنلاین بعد متخصص روانپزشکی دکتر مهدی شریف مهر انتخاب کن خیلی خوب هست  به بار شوهرت ویزیت کنه دفعه های بعد خود شوهرت به راحتی قبول می کنه دکتر ببینه. 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

این یکی تبلیغه ولی 😂👇

شماره خودم09152628549

دوست داشتی ایتا یا روبیکا پیام بده بیا کانالم پخت فست فود ارگانیک دارم بدون مواد مضر با مواد ارگانیک طیبات شهدا بهترین جایی که تو مشهد پیدا کردمه روغن نمک سرکه همه چیو ازش میگیریم و بدون ماده مضر سوسیس کالباس پنیر پیتزا همبرگر کباب لقمه ناگت و اینجور چیزا تولید میکنم ☺️☺️

این یکی تبلیغه ولی 😂👇شماره خودم09152628549دوست داشتی ایتا یا روبیکا پیام بده بیا کانالم پخت فست فو ...

اون دکتر جعفری پیام دادم همش میگه کی معرفی کرده منو کیه این دکتره چیه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین خانومی منم همسرم افسرده س خودمو کشته م نیومد مشاوره چون قبول نداشت چندوقته حالش یه کم بهتر شده ...

سودای مغز ازچی زیاد میشه ؟زیرچشاشم تیره اس هم باباش هم مامانش افسردگی دارن چنتا بچه دیوونه فقط اوردن چقدرم باهوشه شوهرم حیف 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین خانومی منم همسرم افسرده س خودمو کشته م نیومد مشاوره چون قبول نداشت چندوقته حالش یه کم بهتر شده ...

بگو عزیزم دمنوشو درست میکنم حتما

ورزش باید حالش رو خوب کنه هدفی داره که دنبال کنه

نه میگم که اینا ارثی افسردگی دارن باباش مامانش ..

شوهرم کارمنده بیکار که نیس ولی همیشه خداافسرده اس 

خواب نداره خوابش سبک صبح زودم بیدار میشه شباام چند بار بیدار میشه