2777
2789
خب من زیاد اطلاع ندارم یکیش مواد خوراکی نامناسب و غذای نامناسبه

اهل فست فود وغذای ناسالمم نیستیم اخه 

بیشتر ارثیه اینچیزا بنظرم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو عزیزم دمنوشو درست میکنم حتما

سنبل الطیب

گل گاوزبان

بابونه

بهارنارنج

به لیمو

بادرنجبویه

اسطوخودوس 

به یک مقدار باهم قاطی کن 

یک قاشق بردار بریز تو قوری دم کن بعد با یک قاشق عسل شب خواب بده همسرت بخوره یه هفته مداوم بده بعد کمش کن زیاد بدی دیگه روش اثر نداره

شایدم ارث خیلی اثر داره

خیلی عین باباشه قیافشم کپ باباشه سیب دونصف

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به جای چای هم اینو میتونی درست کنی تو قوری گل محمدی و چوب دارچین و هل بریز و یه تیکه نبات قهوه ای و ...

ممنون گلم لطف کردی

کاش میشد از اونا دورش کنی منم خانواده همسرم همچین اوکی نیستن فاصله گرفتیم حال همسرم یه کم بهتر شد

مادوریم  زیاد نمیریم ولی ژنتیک و که نمیشه دور کرد 

ازاول ازدواجمون همین بود بعد ضرری که کرد بدتر شد

عزیزم اگر ایتا داری یه کانالی بهت معرفی کنم درمانشو میگه باتوجه به طبع ومزاجش وانشالله نتیجه هم میگیری خیلی عالیه چندین هزاردانشجو ومتقاضی داره عالیه  چندتا کانال داره  همسرداری  مزاج و درمان الان هم بارداری رو شروع کردن تربیت فرزند...واقعا به عینه دیدم اثرش رو وهم موهبتی از طرف امام حسن ع برای خودم میدونم این کانال رو طبق مسائلی که برام پیش آمد

لیست دوره های آموزشی موسسه تنهامسیرآرامش:1- دوره همسرداری مومنانه مخصوص همه بانوان کشور با بیش از 40 هزار دانشجو و با بیش از یک سال آموزش مداومادمین ثبت نام:@admin_hamsardariلینک رایگان تجربه های کلاس همسرداری: 👇🏼👇🏼https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec💕🌹🟢💕🌹2- دوره همسرداری آقایانادمین ثبت نام:@admin165🌷❤️🌹✅❤️🌷3- دوره تخصصی تربیت فرزند زیر 7 سال در طول 6 ماهادمین ثبت نام:@admin_tarbiatfarzand🌹🔶❇️🌹❇️🔶4- دوره تخصصی تربیت فرزند 7 تا 14 سال در طول 6 ماهادمین ثبت نام:@Admin_raising_child_25- تربیت فرزند بالای 14 سال در طول 6 ماهادمین ثبت نام:@admintma3🔶🌺🔶🌺🔶6- دوره تربیت مربی و مدرس:👇🏼@admin136987- دوره بسیار عالی و کاربردی "مزاج زندگی" در مورد مسائل طبی و سبک زندگی اسلامی 💥💥💥👇🏼ادمین ثبت نام@admin_mezaj_zendegiتجربه های مزاج شناسی 👇🏼👇🏼🎁https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc8- 💥 دوره بسیار کاربردی "درمان بیماری ها" ادمین ثبت نام:👇@admin_darmanbimari9-  ثبت نام دوره بارداری و درمان ناباروری:👇@admin_sabtnam_m🔸 هزینه هر کلاسی 300 هزار تومان میباشد و هر دوره حدود 6 ماه طول میکشه❇️ تدریس همه این دوره ها توسط حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی انجام خواهد شد.................مناسبت ها تخفیف میخوره وپنجشنبه وجمعه ها میشه ۲۰۰.    اگر واقعا دنبال درمانی بسم الله. برای منم دعا کن چون میدونم انشالله نتیجه میگیری