2777
2789
نمیاد ننگ میدونه نمیدونم نمیاد لج کرده چن ساله

ویزیت آنلاین بگیر بهش بگو دیگه گرفتم با دکتر یه جلسه صحبت کن ببین چه دارویی تجویز می کنه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

کدوم شهری؟؟یه دکتر فوق العاده خوب میشناسم تو ارومیه انلاین هم ویزیت میکنه..خواهرم افسردگی شدیدددددد ...

مشهدم .اگ انلاینم هس خوبه بگو بهم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یازده ساله افسردگی دارم ۳ساله شدید شده فلوکستین میخورم هرروز جیغ میزنم و دعوامیکنم وگریه ولی زیاد ...

دقیقا داغون کرده هم خودشو هم منو همش میگه حیف تو

بخدا هرروز دلداری میدم میگه توشادی پرانرژی بقران هرروز روحیه میدم فقط

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

این دارو خوردن که ننگ نمی دونه دکتر رفتن ننگ می دونه بهش بگو یه جلسه آنلاین برات بگیرم اگه خوشت نیوم ...

انلاین میاد ازهمین اسنپ بگیرم؟

من یازده ساله افسردگی دارم ۳ساله شدید شده فلوکستین میخورم هرروز جیغ میزنم و دعوامیکنم وگریه ولی زیاد ...

دلیل افسردگیت چیه ازقدیم فلوکستین میخوردی یاالان ک شدید شده میخوری ؟

اون اوایل چ قرصی میخوردی 

من زیاد وارد نیستم گلم کدوم شهرین مشهد اگه هستین جایی که خودم میرم و بگم اگه مشهدم نیستین پرسجو کنین ...

مشهدم بگید لطفا

اره انلاینه خیییلی خوبه میتونی تلگرام وواتساپ پیام بدی نوبت بگیری خیییلی دکتر خوبیه دکتر جعفری+9891 ...

ممنون گلم بگم سودابر بده پس

ویزیت آنلاین بگیر بهش بگو دیگه گرفتم با دکتر یه جلسه صحبت کن ببین چه دارویی تجویز می کنه

از همون اسنپ بگیرم؟

فوتسال .. هوازی فوتسال ورزش مورد علاقشم هس

ورزش باید حالش رو خوب کنه هدفی داره که دنبال کنه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم