2777
2789
عنوان

بعید ترین آرزو تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 131 پست

یه کارخونه ای کارگاهی چیزی بزنم

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه‌ی انسان ها خوشبخت باشن فقر و فساد و جنگ و معلولیت و سرطان و... توی جهان وجود نداشته باشه.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
🤣🤣🤣 منم آدم عادی هستم ولی اینجا رو ک میبینم شده مثل ترکیه آزاده دیگه چطوری میگی آزادی نداری ؟؟همه ...

آزادی یعنی بتونی یه خونه و ماشین حداقلی تهیه کنی برا اینک نفسی بیاد و بره نه ک ۸۰ میلون زیر خط فقر داریم لول میخوریم

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

🤣🤣🤣 منم آدم عادی هستم ولی اینجا رو ک میبینم شده مثل ترکیه آزاده دیگه چطوری میگی آزادی نداری ؟؟همه ...

هدفت چیه دنبال چی میگردی دقیقا 

تو مثل من نیستی تو شاید با هرچیز کوچیکی شاید خوشحال باشی و زندگیت بهشت 

ولی ماهایی که احساسش نمیکنیم ارزوهای بزرگ بزرگ داریم اینده روشن میخوایم زندگی های سراسر لذت ارامش اسایش رقص و شادی گردش های ازادانه بدون ترس و دقدقه

خدا نکنه هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته شاید یکی اومد شد دلیل آرامش ات غیر اکست

نه عقد کرده.قطعا این آرزو رو به گور میبرم

یکی دیگه هم زیادن ولی من دلم نیمخواد.دیگع خالی شدم بعد رفتنش.حوصله خودمم ندارم

insta :  amiiid619

سخته؟ بخدا دهن منو باباش رو سرویس کرده من تو مجردی یه دختر خییییلی شاد و شنگول و با اعتماد بنفس با ...

ای خدا 🥲حدا بهت صبر بده عزیزم بتونی از پسش بربیای

چطوری گلم ؟کاش طوری بود که میگی:(نه مخشو دارم نه پولشو پس میشه حسرت :(لعنت بهم

عریزم 🥲

یه راه دیگ برا پیشرفت انتخاب کن  ی کار دیگ حالا تهران نه شهر خودتون

الهی بمیرم. انشالله خدا خودش معجزشو بهت نشون بده کامل بهش شفا بده

خدا نکنه خواهر انشالله همیشه سلامت و تندرست باشی قربونت برم.

ممنونم بابت دعای قشنگت❤️

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی